FUN TIME

Κίνα: Γουρουνάκι με ανθρώπινο πρόσωπο και πέος στο μέτωπο! (photos)

Κίνα: Γουρουνάκι με ανθρώπινο πρόσωπο και πέος στο μέτωπο! (photos)

Σάλο, αλλά και ιδιαίτερη… κινητικότητα στην περιοχή, έχει προκαλέσει ένα μεταλλαγμένο γουρούνι που είδε το πρώτο φως του ήλιου σε επαρχία της Κίνας.

Και πώς όχι, όταν σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, το άτυχο τετράποδο φέρεται να έχει, όχι μόνο ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά και ένα… πέος στο μέτωπό του!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ιδιοκτήτης της φάρμας στην πόλη Nanning, όπου γεννήθηκε το γουρουνάκι, στα χέρια του φθάνουν καθημερινά δεκάδες προσφορές από ενδιαφερόμενους αγοραστές, ενώ ακόμα περισσότερες είναι οι επισκέψεις που δέχεται, καθώς αρκετοί θέλουν να δουν από κοντά τη φυσική αυτή «αστοχία».

«Ήταν μεγάλη γέννα. Το μεταλλαγμένο γουρουνάκι βγήκε από τα τελευταία, ανάμεσα σε 19 που κυοφορούσε η μητέρα. Όλα ήταν φυσιολογικά, εκτός από αυτό», εκμυστηρεύτηκε ο Tao Lu, συμπληρώνοντας: «Είναι κρίμα που πέθανε. Θα μπορούσα να βγάλω περισσότερα λεφτά με αυτό, από όσα θα μου φέρει όλη η υπόλοιπη οικογένεια μαζί, αν κρίνω από τις προσφορές που δέχθηκα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος».

Ο Λου αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε σκοπό να εκθέσει το περίεργο γουρουνάκι, ώστε να εισπράττει χρήματα από… περίεργους επισκέπτες!

Από την πλευρά του, ο 32χρονος Wu Kung, ένας από τους πρώτους που είδαν από κοντά το ζωάκι, επιβεβαίωσε: «Ήμουν ένας από τους δεκάδες ανθρώπους που έσπευσαν να το δουν. Είχε πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο, ενώ ένα πέος αναπτυσσόταν στο μέτωπό του»…

Σχετικές ειδήσεις