FUN TIME

Το φάντασμα του Walt Disney (;) περπατά στο νερό! (video)

Το φάντασμα του Walt Disney (;) περπατά στο νερό! (video)

Τον Walt Disney, όχι μόνο να… βολτάρει, αλλά και να περπατά πάνω στο νερό στην αγαπημένη του Disneyland, αφού έχουν αποχωρήσει τα αδιάκριτα βλέμματα των επισκεπτών, συνέλαβε (σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της… παραφύσης) κάμερα ασφαλείας!

Η μυστηριώδης και απόκοσμη μάλιστα παρουσία απαθανατίζεται σε τέσσερις διαφορετικές οθόνες καθώς… σουλατσάρει μέσα στο αγαπημένο της θεματικό πάρκο, ενώ αντίθετα με τους επισκέπτες, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, δεν χρειάζεται καν βάρκα για μια βόλτα στη λίμνη!

Το video είδε το φως της δημοσιότητας το 2009, ωστόσο αναδύθηκε ξανά στην επιφάνεια καθώς συνωμοσιολόγοι υποστήριξαν πως το περιπλανώμενο πνεύμα ανήκει στον αρχικό ιδιοκτήτη του πάρκου, Walt Disney.

walt disney1

Ο Disney άνοιξε τις πόρτες του θεματικού πάρκου, με έδρα τη Φλόριντα, στις 17 Ιουλίου του 1955, αφού συνέλαβε την ιδέα για ένα φιλικό οικογενειακό προορισμό, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Σικάγο.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Walt Disney, αφότου πέθανε το 1966, διατηρήθηκε σε «κατάσταση ψύξης (cryopreserved)», ενώ το σώμα του θάφτηκε κάτω από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» του πάρκου.

Τις φήμες πάντως γκρέμισε η κόρη του Diane, η αποκάλυψε ότι το σώμα του Disney αποτεφρώθηκε και η τέφρα του θάφτηκε στο «Forest Lawn Memorial Park» της Καλιφόρνια...

Σχετικές ειδήσεις