FUN TIME

Μπακαλιάρος αλά σπετσιώτα: Υποδεχτείτε την 25η Μαρτίου με την πιο λαχταριστή συνταγή!

Μπακαλιάρος αλά σπετσιώτα: Υποδεχτείτε την 25η Μαρτίου με την πιο λαχταριστή συνταγή!

Εδώ και πολλά χρόνια καθιερωμένος ο μπακαλιάρος, μας συνοδεύει πάντοτε τη γιορτινή μέρα της 25ης Μαρτίου.

Και μπορεί συνήθως να απολαμβάνουμε το γευστικό αυτό ψάρι, στην πιο κλασική και παραδοσιακή εκδοχή του, με σκορδαλιά, ωστόσο εμείς σου έχουμε μία διαφορετική συνταγή, για να καταφέρεις να κάνεις το τραπέζι σου να ξεχωρίζει ακόμα και αυτή τη μέρα, χρησιμοποιώντας τον, ωστόσο, ως βασικό υλικό του φαγητού σου.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr