FUN TIME

Βίντεο κατέγραψε τη μεταφορά UFO (;) στην Area 51!

Βίντεο κατέγραψε τη μεταφορά UFO (;)  στην Area 51!

Τις συζητήσεις γύρω από τους πράσινους μικρούς (έξω από ΄δω) φίλους μας έχει αναζωπυρώσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Και πώς όχι όταν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που το τράβηξαν και το ανέβασαν στο διαδίκτυο, απαθανατίζει τη μεταφορά ενός εξωγήινου σκάφους στη μυστική βάση Area 51, όπου -σύμφωνα με τον αστικό μύθο (;)- βρήκαν να βάλουν (έστω και χωρίς τη θέλησή τους) ένα… κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους πολλοί... περίεργοι επισκέπτες από άλλους πλανήτες!

Όσο πρόλαβαν βέβαια, καθώς φημολογείται ότι οι Αρχές, εκεί, στο βωμό της έρευνας και της επιστήμης, δεν δίσταζαν (ακόμα και) να τεμαχίζουν εξωγήινες μορφές ζωής, προκειμένου να τις μελετήσουν.

Και μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το θέμα είναι τουλάχιστον «ύποπτο», καθώς τόσο μεγάλα φορτία συνηθίζεται να μεταφέρονται εργάσιμες ώρες και όχι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν πως στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για UFO, αλλά για ένα μη επανδρωμένο, Β-2 stealth drone…

Σχετικές ειδήσεις