FUN TIME

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα

Με χιούμορ και ευρηματικότητα αντέδρασαν οι χρήστες του twitter μετά τη σύλληψη του διευθύνοντα συμβούλου της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ο κ. Μπόμπολας συνελήφθη καθώς προέκυψε φοροδιαφυγή ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ με βάση τα στοιχεία από τις καταθέσεις στην HSBC και τη διασταύρωση των στοιχείων που ακολούθησε από τις αρμόδιες αρχές.

Πολύ γρήγορα μετά τη γνωστοποίηση του γεγονότος, δημιουργήθηκε hashtag free_bobolas και άρχισαν τα tweets: «Πάλι καλά να λέμε που είχε και 2 εκατ ευρώ στην άκρη ο άνθρωπος για μια ώρα ανάγκης και δεν τον έβαλαν και φυλακή!»

«Εμπρός Λεωνίδα μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι διόδια και πάλι» ήταν το …επαναστατικό σχόλιο που έκανε άλλος χρήστης.

free bobolas3

«Ντροπή ! Συνέλαβαν το Μπόμπολα για φοροδιαφυγή τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες αγοράζουν τυρόπιτα χωρίς απόδειξη ! » αναφέρει με δηκτική διάθεση ένα άλλο tweet.

Μερικά απο τα δημοφιλέστερα σχόλια που γράφτηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου είναι τα εξής:

free bobolas13
free bobolas11
ftee bobolas9
free bobolas8
free bobolas19
free bobolas14
free bobolas4
free bobolas10

Εκτός όμως από τα...τιτιβίσματα, η περιπαικτική διάθεση περίσσεψε και στις φωτογραφίες, καθώς κατά το «je suis charlie»- το σύνθημα συμπαράστασης στους συντάκτες του γαλλικού περιοδικού, μετά την αιματηρή επίθεση στα γραφεία του- δημιουργήθηκε το «Je suis Bobolas».

je suis bobolas

Χαμόγελα γεννά και η φωτογραφία των ευρωπαίων ηγετών να διαδηλώνουν με αίτημα «Free Bobolas»

free bobolas7

Τα καυστικά σχόλια στο twitter κυκλοφόρησαν αμέσως και στο facebook και έγιναν viral στο διαδίκτυο

Σχετικές ειδήσεις