FUN TIME

Game of Thrones: Ο χειμώνας τελικά ήρθε… Το συγκλονιστικότερο επεισόδιο όλων μας αντάμειψε!

Game of Thrones: Ο χειμώνας τελικά ήρθε… Το συγκλονιστικότερο επεισόδιο όλων μας αντάμειψε!

Μπορεί αυτή η εβδομάδα λόγω και του ανάδρομου Ερμή να μας ταλαιπώρησε, με μεγάλο φόρτο δουλειάς, πολλά ξενύχτια στο γραφείο και πολλές μα πολλές εκκρεμότητες, χάρη στον αποκωδικοποιητή Novabox+ εχθές το βράδυ καταφέραμε το γνωστό παρεάκι να μαζευτούμε σπίτι και να απολαύσουμε το νέο επεισόδιο της επικής σειράς Game Of Thrones και το αποτέλεσμα ήταν καθαρά συνταρακτικό.

Πολλά έγιναν στο 8ο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Game Of Thrones – η Θήον αποκαλύπτει στη Σάνσα Στάρκ την αλήθεια για τα αδέρφια της, ο Τύριον Λάννιστερ γίνεται και επίσημα ο σύμβουλος της Νταινέρυς, η Άρυα ξεκινά την πρώτη της αποστολή – αλλά ένα γεγονός τα κάλυψε όλα!

Ό,τι περιμέναμε να δούμε εναγωνίως από την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου για τους απέθαντους επιτέλους αποκαλύφθηκε. Ο εχθρός είναι ένας, ήταν πάντα ένας και είναι πολύ ισχυρός. Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και η πρώτη μάχη προμηνύει ότι οι επόμενες θα είναι σίγουρα συγκλονιστικότερες.

Φωτογραφία από την 1η σκηνή του 1ου επεισοδίου του 1ου κύκλου του Game of Thrones.

Capture

Άραγε η συμμαχία ανάμεσα στα Κοράκια και στους Άγριους θα είναι αρκετοί? Οι υπόλοιπες συμμαχίες θα μπορέσουν να αντιληφθούν το μέγεθος του κινδύνου για να συσπειρωθούν?

Για όλους εμάς τους φανατικούς των σειρών τύπου The Walking Dead και των ταινιών World War Z, ήταν ένα από τα επεισόδια που παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα και έχοντας πολύ μεγάλη προσμονή για το επόμενο. Ένα είναι σίγουρο – την Κυριακή ξημερώματα Δευτέρας όλοι συντονισμένοι στα κανάλια nova cinema για να το παρακολουθήσουμε ταυτόχρονα με την Αμερική.

Για να μάθετε κι εσείς όλες τις τελευταίες εξελίξεις μπείτε στην παρέα του #GOTGR καθώς και στα

www.nova.gr/Facebook, www.nova.gr/Youtube , https://www.facebook.com/GameOfThrones.Nova