FUN TIME

Σοκαριστική επίθεση φαντάσματος σε γυναίκα! Είναι όμως αυτό που νομίζετε; (videos)

Σοκαριστική επίθεση φαντάσματος σε γυναίκα! Είναι όμως αυτό που νομίζετε; (videos)

Αίσθηση και ανατριχίλα έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή ένα μαινόμενο… φάντασμα!

Η αγνώστων λοιπών στοιχείων «οντότητα» φαίνεται μάλιστα να εξαπολύει το μένος της, τόσο σε καρέκλες και τραπέζια δύο διαφορετικών δωματίων ξενοδοχείου, όσο και σε μια γυναίκα.

Αρχικά, ένας άνδρας που περίμενε στο λόμπι, το βάζει στα πόδια, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, μια καρέκλα αρχίζει να κινείται από μόνη της. Την ίδια ώρα σε ένα άλλο δωμάτιο, μια γυναίκα που ασχολείται με το κινητό της, φαίνεται να κουνά το κεφάλι ψάχνοντας για κάτι το οποίο δεν μπορεί να δει. Σε λίγο θα βρεθεί πεσμένη στο έδαφος, ενώ καρέκλες και τραπέζια, χωρίς εμφανή υποκίνηση, τής έχουν κλείσει την έξοδο!

Αφού μάλιστα παραμένει κάτω αναίσθητη, καρέκλες και τραπέζια συνεχίζουν να κινούνται ανεξήγητα, επιτείνοντας την αίσθηση του παραφυσικού.

Και μπορεί οι εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανικό, να έμοιαζαν πως βγήκαν από ταινία τρόμου, ωστόσο γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτό ακριβώς! Κλεμμένες από το trailer της μαλαισιανής ταινίας Bangunan…

Σχετικές ειδήσεις