FUN TIME

Ο πραγματικός… Τσάκι: Μαριονέτα προσπάθησε να πνίξει τον ιδιοκτήτη της! (video+photos)

Ο πραγματικός… Τσάκι: Μαριονέτα προσπάθησε να πνίξει τον ιδιοκτήτη της! (video+photos)

Ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και ανατριχίλα έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο μια μαριονέτα με «σκοτεινό» παρελθόν, φαίνεται να κινείται μόνη της μέσα στο σφραγισμένο γυάλινο κουτί της.

Και αυτό γιατί ενίσχυσε με τον πιο πειστικό τρόπο τις φήμες που τη θέλουν να προσπάθησε να… πνίξει με τα ίδια της τα χέρια τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της!

Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που η ερευνήτρια παραφυσικών φαινομένων, Jayne Harris, βιντεοσκοπούσε με κάμερα νυκτός την ανατριχιαστική κούκλα επί 3 μήνες, ώσπου τελικά την έπιασε στα… πράσα!

marioneta tsaki

Η Jayne αγόρασε τον ηλικιωμένο άνδρα τον περασμένο Νοέμβριο, αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κατήγγειλε ότι ένα πνεύμα που συνδέεται με το όχι και τόσο… αθώο (ακόμα και φαινομενικά) παιχνίδι, προσπάθησε να του κόψει το νήμα της ζωής, στοιχειώνοντας παράλληλα τους εφιάλτες του! Για καλό και για… κακό έτσι, η Βρετανή κράτησε φυλακισμένη τη μαριονέτα στο υπόγειό της, μέσα σε γυάλινο κουτί, ευλογημένο, μάλιστα, με αγιασμό για περισσότερη ασφάλεια, περιμένοντας τη… λάθος κίνησή της που θα την πρόδιδε!

marioneta2 copy

«Δεν έχω απαθανατίσει ποτέ κάτι τόσο συναρπαστικό. Περίμενα να δω μια ουράνια σφαίρα ή μια σκιά, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκα ένα κομμάτι του νήματος να κουνιέται και τη λάμψη από τα μεταλλικά άγκιστρα, κατάλαβα ότι ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ανατρίχιασα», δήλωσε η 32χρονη, εκμυστηρευόμενη: «Μέχρι τότε άκουγα περίεργους θορύβους. Δεν μπορούσα ποτέ όμως να φανταστώ κάτι τέτοιο».

marioneta3

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο πρώην ιδιοκτήτης της μαριονέτας, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το πλήρες όνομά του, την κληρονόμησε το 1960, μετά το θάνατο του πατέρα του.

«Ήμουν ξύπνιος στο κρεβάτι μου ένα βράδυ όταν αντιλήφθηκα μια σκιά να κινείται στο παράθυρο. Νόμισα ότι κάποιος ήθελε να με τρομάξει. Τότε ένιωσα ξαφνικά κάτι να με πνίγει. Κοίταξα προς τη μαριονέτα που ήταν δίπλα μου και κατάλαβα ότι ήταν αυτή», ανέφερε, για να καταλήξει: «Το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία με κάνει να ανατριχιάζω, επιβεβαιώνοντας πως δεν είμαι τρελός. Αυτή η μαριονέτα είναι σίγουρα στοιχειωμένη και το ξέρω καλά αφού έζησα μαζί της για αρκετούς μήνες»…

Σχετικές ειδήσεις