FUN TIME

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Παρήγγειλε φτερούγες κοτόπουλου και του έστειλαν… (photo)

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Παρήγγειλε φτερούγες κοτόπουλου και του έστειλαν… (photo)

Διαθέτεις πιτσαρία, ποια είναι η καλύτερη κρυψώνα για τα μετρητά σου...;

Το να τοποθετείς τα χρήματα σου σε χάρτινο κουτί που προορίζεται για φτερούγες κοτόπουλο, ώστε να μην στα κλέψει κανείς, μέχρι να τα μεταφέρεις στην τράπεζα, θα μπορούσε να θεωρηθεί και εξυπνάδα. Αν όμως δουλεύεις σε πιτσαρία τότε θεωρείται επικίνδυνο!

Ένας υπάλληλος καταστήματος πιτσαρίας στην Καλιφόρνια αποφάσισε ότι το χάρτινο κουτί θα κρατήσει μακριά από τα μετρητά τους επίδοξους κλέφτες... υπολόγιζε όμως χωρίς τον ντελιβερά, που παρέδωσε τα 1.300 δολάρια σε έναν πελάτη!

Ο Mike Vegas, μπάρμαν στο επάγγελμα, διηγήθηκε στο NBC το απίστευτο περιστατικό. Ο Vegas, τελειώνοντας τη δουλειά αποφάσισε ότι κάνει όρεξη για φτερούγες και πίτσα. Τα παρήγγειλε, λοιπόν, από το κοντινό του κατάστημα, ωστόσο ένα τηλεφώνημα τού χάλασε τα σχέδια και αναγκάστηκε να μεταφέρει το δείπνο του για λίγο αργότερα, τοποθετώντας το κουτί με τις φτερούγες στην κατάψυξη.

Επιστρέφοντας στο σπίτι κατάκοπος, ο Mike άνοιξε με λαχτάρα το κουτί με το φαγητό του... μόνο για να διαπιστώσει ότι αντί για φτερούγες... το χαρτόκουτο περιείχε 1.300 δολάρια.

«Έτριβα τα μάτια μου και γελούσα, επειδή δεν μπορούσαν να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Το παιδί που έφερε την παραγγελία είχε πάρει τηλέφωνο για να ψάξει για τα λεφτά, αλλά επειδή ήμουν στη δουλειά δεν σήκωνα το τηλέφωνο», αναφέρει ο ίδιος.

Ο Vegas ανέβασε μάλιστα στο Facebook μία φωτογραφία που δείχνει τα χρήματα μέσα στο κουτί.

«Φυσικά υπάρχουν πολλοί που μου είπαν ότι έπρεπε να κρατήσω τα χρήματα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω», ανέφερε, ενώ προσθέτει ότι φοβήθηκε μήπως το παιδί που έφερε την παραγγελία έχανε τη δουλειά του.

Σχετικές ειδήσεις