FUN TIME

Συγκυβερνήτες στο… ελικόπτερο!

Συγκυβερνήτες στο… ελικόπτερο!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τα 390 ευρώ σύνταξη, τον ΕΝΦΙΑ που είναι ΕΔΩ, τις 100 δόσεις που καταργούνται, τον Τούρκο συνέταιρο στο Αιγαίο και την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου που όντως θα... πετάξει.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο διαπιστώνω ότι ΟΛΑ είναι ένα καλοστημένο έργο. Θεατρικό κανονικό. Και το παίζουν σκηνή με σκηνή. Πράξη με πράξη. Νόμο με νόμο. Και είναι όλοι τους συνεννοημένοι. Από τη μία άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη. Με ρόλους κανονικούς. Εσύ τώρα θα κάνεις αυτό, εγώ θα πω το άλλο, εσύ θα ξαναπείς αυτό κι όλοι μαζί θα πίνουμε εις υγεία των κορόιδων.

Η μόνη μου ελπίδα είναι να αλλάξουμε το τέλος. Να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί, κάτι που δεν το περιμένουν. Να τους κάψουμε το σενάριο. Γιατί οι τύποι είναι πια ολοφάνερο ότι μας δουλεύουν. Και το κακό με τον Τσίπρα και τον Καμμένο είναι πως σε σύγκριση με τους προηγούμενους αυτοί θα κουβαλάνε και το βάρος της απογοήτευσης. Της οργής. Βλέπετε από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, δεν είχαμε να περιμένουμε κάτι... Από δαύτους όμως περίμενες. Ήλπιζες. Ήταν η ελπίδα που έρχεται. Και αυτό που δεν χωνεύεται, αυτό που σε εξοργίζει είναι να νιώθεις εξαπατημένος...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr