FUN TIME

Ανασκόπηση 2015: Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ειδήσεις του Newsbomb.gr

Ανασκόπηση 2015: Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ειδήσεις του Newsbomb.gr

Το 2015 οδεύει πανηγυρικά προς το τέλος του και μαζί του μας αποχαιρετούν και τα γεγονότα που μας σημάδεψαν – Δείτε ποιες ειδήσεις διαβάσατε περισσότερο, εσείς οι αναγνώστες του Newsbomb.gr.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΙΚΣ

Επιμέλεια: Νεφέλη Σκαρλίδου

Αδιαμφισβήτητα η χρονιά που φεύγει ήταν μια χρονιά γεμάτη ειδήσεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Η αναταραχή στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας, για πολλούς μήνες, μονοπωλούσε τις συζητήσεις αλλά και τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Η ανασκόπηση του Newsbomb.gr, άλλωστε, για τα δημοφιλέστερα θέματα του 2015, όπως τα διαμορφώσατε εσείς, με τα εκατομμύρια κλικ που τους δώσατε, έχει πολιτικό χρώμα...

Ανάμεσα στα θέματα της πολιτικής «αναμπουμπούλας» και των διεθνών εξελίξεων υπάρχουν, όμως, και μερικά "ψυχαγωγικά" θέματα, που σας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και σας προβλημάτισαν...

To Newsbomb.gr σάς παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή θέματά του για το 2015:

15. Αποτελέσματα εκλογών 2015: Χατζηνικολάου σε Άδωνι: Τα σκ....τε! (vid)

adwnis

Στο πλατό του Star βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης την ημέρα των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το exit poll του καναλιού, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στην ήττα της Νέας Δημοκρατίας, του είπε αφοπλιστικά, «τα σκα....τε», με τον κ. Γεωργιάδη να... χάνει τα λόγια του.

Δείτε το απόσπασμα εδώ

14. Αυτές οι κοπέλες έχουν κάνει ένα συγκλονιστικό λάθος - Μπορείτε να το βρείτε (pic)

kopeles

Ένας γρίφος για... δυνατούς λύτες βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα θέματα του Newsbomb.gr για το 2015. Πολλοί πάντως ήταν εκείνοι που όσο και να εστίασαν στη φωτογραφία δεν βρήκαν μόνοι τους τη λύση...

Δείτε το γρίφο εδώ

13. Οικονομικοί δολοφόνοι: Να γιατί λυσσάνε για το «ΝΑΙ»... (video)

ellada doriforos

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και το «ΌΧΙ» του ελληνικού λαού ήταν από τα γεγονότα που άφησαν το στίγμα τους στη χρονιά που φεύγει. Η προπαγάνδα υπέρ του «ΝΑΙ», ωστόσο, την εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες, δεν είχε προηγούμενο.

Δείτε εδώ γιατί.

12. Δείτε και φυλάξτε το βίντεο πριν το εξαφανίσουν

sintagma6

Πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, ένα βίντεο για όλους τους Έλληνες έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε εδώ το βίντεο

11. Αποτέλεσμα δημοψήφισμα 2015 - Μπογδάνος: Είπα ότι θα παραιτηθώ αν... Τι έγραψε στο Facebook

mpogdanos

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος του Ιουλίου είχε δηλώσει ότι αν βγει το «ΌΧΙ» θα παραιτηθεί. Μετά την επικράτηση του «ΟΧΙ» πολλοί ζήτησαν την παραίτηση του και ο δημοσιογράφος έσπευσε να... ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα σχόλιο στο Facebook.

Δείτε εδώ την απάντηση του Μπογδάνου

10. Ιωάννινα: Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την εξαφάνιση του φοιτητή

giakoumakis

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του άτυχου φοιτητή από την Κρήτη συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Λίγους μήνες πριν γραφτεί ο τραγικός επίλογος και βρεθεί η σορός του φοιτητή λίγα μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε, ο εισαγγελέας είχε διατάξει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να βρεθεί εκείνο το στοιχείο που θα έριχνε «φως» στην υπόθεση.

Δείτε τι έδειξε η άρση απορρήτου εδώ

9. Γνώριζες γιατί το καπάκι του στυλό είναι έτσι μπροστά; Η λεπτομέρεια που σώζει ζωές

stilo

Μια λεπτομέρεια στο καπάκι του στυλό, άγνωστη στους πολλούς, προκάλεσε το ενδιαφέρον των αναγνωστών...

Δείτε το θέμα εδώ

8. «Βόμβα» Γιούνκερ: Ομολόγησε «χωρίς ξύλο» ότι πρέπει να ψηφίσουμε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα!

giounker

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξη Τύπου τον Ιούλιο πριν το δημοψήφισμα, ερωτήθηκε για την Ελλάδα και έδωσε μια απάντηση ...όλο νόημα!

Δείτε τις δηλώσεις του Γιούνκερ εδώ

7. Η... απίστευτη γκριμάτσα του Σουλτς όταν αποθέωσαν τον Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο (vid)

soults

Στις 8 Ιουλίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς. Κατά την άφιξή του στο ημικύκλιο, πολλοί ευρωβουλευτές τον υποδέχθηκαν όρθιοι και με παρατεταμένα χειροκροτήματα, υποχρεώνοντας τον Σουλτς να μην μπορεί πια να κρύψει το... ξενέρωμά του.

Δείτε το βίντεο εδώ

6. Παϊσίου Προφητείες – Τι αναφέρει ο Όσιος Παΐσιος για τον Γ' Παγκόσμιο και την Ελλάδα

paisios

Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός σε όλους σχεδόν τους Έλληνες, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!

Διαβάστε εδώ τις προφητείες

5. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεφτίλισε Τρέμη, Πρετεντέρη και τη MEGA-λη προπαγάνδα τους (vid)

kouroumplis

Καλεσμένος στην πολιτική εκπομπή του MEGA την ημέρα του δημοψηφίσματος (05/07/2015) ο πρώην υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε τη δική του παρέμβαση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τα ιδιωτικά κανάλια.

Δείτε το βίντεο εδώ

4. Πληρωμένη απάντηση Τσίπρα σε Βέμπερ: Σας διέγραψαν το 60% των χρεών το 1953 (vid)

tsipra1

Απάντηση στο Μάνφρεντ Βέμπερ, τον επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος έδωσε κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις 8 Ιουλίου, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό πρόγραμμα. «Η μεγαλύτερη στιγμή αλληλεγγύης ήταν, όταν η Ευρώπη αποφάσισε στη Σύνοδο του Λονδίνου το 1953, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους της Γερμανίας, η οποία έβγαινε κατακερματισμένη και στιγματισμένη από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε, συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο εδώ

3. Δημοσιογράφος του Μega σπρώχνει συνταξιούχο που υπερασπίστηκε την κυβέρνηση (vid)

reporter

Την πρώτη εβδομάδα της εφαρμογής των capital controls, δημοσιογράφος του Mega ρώτησε συνταξιούχο, έξω από ένα ATM τράπεζας, πώς θα διαχειριστεί τα χρήματα της σύνταξής του. Όμως, ο ηλικιωμένος υπερασπίστηκε τους κυβερνητικούς χειρισμούς και ο ρεπόρτερ τον... προσπέρασε. Το στιγμιότυπο πέρασε στην... αιωνιότητα!

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό εδώ

2. Βάσεις 2015: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

baseis

Με την αγωνία στο κατακόρυφο, χιλιάδες υποψήφιοι έσπευσαν να βρουν τη σχολή εισαγωγής τους την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2015!

Δείτε εδώ την είδηση

1. Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)

kleon

«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης, που ήταν μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονταν υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα. Ο ηθοποιός είπε στον «αέρα» του δελτίου «δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης» και η Μαρία Σαράφογλου ενοχλημένη, έκλεισε το τηλέφωνο στον ηθοποιό.

Δείτε εδώ το απόσπασμα που... έσπασε όλα τα κοντέρ!

Σχετικές ειδήσεις