FUN TIME

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο: Ακούστε πνεύματα να απαντούν κατά τη διάρκεια εξορκισμού! (video)

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο: Ακούστε πνεύματα να απαντούν κατά τη διάρκεια εξορκισμού! (video)

Το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τρόμο και έντονη ανησυχία, παρά τις καλές… προθέσεις των έξω από ΄δω, προκαλεί ένα ηχητικό ντοκουμέντο από στοιχειωμένο σπίτι κάπου στην Ουάσινγκτον.

Και πώς όχι όταν σε αυτό ακούγονται ξεκάθαρα πνεύματα να απαντούν σε ερευνητή παραφυσικών φαινομένων!

Ο Keith Linder αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών καθώς πίστευε ότι στο σπίτι του ζούσαν ακόμα Ιρλανδοί έποικοι που είχαν αποχαιρετήσει τον κόσμο μας πολλά χρόνια πριν. Όχι όμως και την οικία του, με αποτέλεσμα να καλέσει δύο ειδικευμένους κυνηγούς φαντασμάτων από τη Βρετανία για ενίσχυση.

Οι Steve Mera και Don Philips ταξίδεψαν έτσι μέχρι την αμερικανική πρωτεύουσα, όπου - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους - έζησαν μια απόκοσμη εμπειρία, την οποία ούτε οι ίδιοι μάλλον δεν προσδοκούσαν.

Για την ακρίβεια ζήτησαν από τα πνεύματα να επιβεβαιώσουν αν υπήρχαν ιρλανδικά… κατάλοιπα στο σπίτι, παίρνοντας ανέλπιστα (;) θετική απάντηση.

Ghostly voices recorded during exorcismhaunting

Και αφού είδαν ανταπόκριση είπαν να προχωρήσουν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, ρωτώντας ξεδιάντροπα αν ήθελαν να κάνουν κακό στον Keith.

Ο τελευταίος μάλλον αισθάνθηκε μια ανακούφιση ακούγοντας ότι δεν βρισκόταν στο στόχαστρό τους.

Ghostly voices recorded during exorcismhaunting3

«Μετακομίσαμε εδώ την άνοιξη του 2012 και σχεδόν αμέσως αρχίσαμε να ακούμε θορύβους και να γινόμαστε μάρτυρες ανεξήγητων φαινομένων», εκμυστηρεύτηκε στη Mirror o Αμερικανός, για να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Ακούγαμε παιδιά να βήχουν και χτυπήματα, βλέπαμε αντικείμενα να πέφτουν μόνα τους και κάποια να εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Μετά από ιδιαίτερα κακόβουλη δραστηριότητα αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε έναν εξορκισμό. Είδα με τα μάτια μου τρεις Βίβλους και έναν σταυρό να αρπάζουν φωτιά από το πουθενά, ενώ ένα άγαλμα της Παναγίας εξαφανίστηκε».

Ο εξορκισμός, τουλάχιστον, όχι μόνο έπιασε τόπο, αφού «η δραστηριότητα τους μήνες που ακολούθησαν ήταν ήσσονος σημασίας», έστω και αν αυτό σημαίνει βρύσες να ανοίγουν μόνες τους και μυστηριώδη σημάδια στους τοίχους, αλλά άφησε για τους απανταχού δύσπιστους και ένα ηχητικό ντοκουμέντο:

O Keith αναγκάστηκε τελικά να μετακομίσει πριν από λίγες ημέρες, καθώς δεν ήθελε για συγκατοίκους - έστω και αθώα, αλλά θορυβώδη – πνεύματα…

Σχετικές ειδήσεις