FUN TIME

ΠΡΟΣΟΧH: Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει τετράωρη στύση και μετά... θάνατο! (photos)

ΠΡΟΣΟΧH: Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει τετράωρη στύση και μετά... θάνατο! (photos)

Έναν νέο απρόβλεπτο κίνδυνο, πέρα από τους τζιχαντιστές, έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο.

Γιατί μπορεί οι περισσότεροι άνδρες (και οι σύντροφοί τους) να ονειρεύονται τα… πλεονεκτήματα μιας στύσης διαρκείας τεσσάρων ωρών, ωστόσο μάλλον δεν θα έφθαναν στο σημείο και να ρισκάρουν τη ζωή τους!

Γι΄αυτό βέβαια θα πρέπει πρώτα να τους δαγκώσει μία από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του πλανήτη η οποία ως επί το πλείστον κατοικοεδρεύει στη Βραζιλία.

Ένα τσίμπημα της «Brazilian Wandering», πιο γνωστή ως «αράχνη της μπανάνας» μπορεί να προκαλέσει μακρά και επώδυνη στύση στους άνδρες, αλλά και το θάνατό τους μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

araxni3

Μια ισχυρή νευροτοξίνη μάλιστα στο δηλητήριό της μπορεί να προκαλέσει κράμπες στην κοιλιά, υποθερμία, θολή όραση και σπασμούς.

Το γεγονός, δε, ότι οι συγκεκριμένες αράχνες μεταναστεύουν μέσω των μπανανών που φθάνουν από τη Νότια Αμερική, επιτείνει την αίσθηση του τρόμου, όπως και το μέγεθός τους, καθώς μαζί με τα πόδια πιάνει μέχρι και τα 15 εκατοστά μήκος!

Στο φυσικό τους περιβάλλον, οι αράχνες της μπανάνας κυνηγούν τα θηράματά τους τη νύχτα, συνήθως σε δασώδη περιοχές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι «απαγορεύεται» να το κάνουν και στις πόλεις, αρκεί να έχει πέσει το σκοτάδι…

Δεν διστάζουν μάλιστα να βάλουν στο μενού τους, όχι μικρότερα έντομα, αλλά και μεγαλύτερα τρωκτικά, ερπετά και αμφίβια!

Τα καλά νέα είναι πως ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο τόσο άδικα: από τσίμπημά της, καθώς υπάρχει αντίδοτο στο δηλητήριο το οποίο χρησιμοποιείται σε φάρμακα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Αρκεί βέβαια να «συμφωνεί» και η ποσότητα του δηλητηρίου…

Σχετικές ειδήσεις