FUN TIME

Zήτησε από τον καθηγητή της κόρης της να της ξεκουμπώσει το σουτιέν. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!

Zήτησε από τον καθηγητή της κόρης της να της ξεκουμπώσει το σουτιέν. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!

Μπορεί η ακριβής τοποθεσία και η χρονική στιγμή να είναι άγνωστες, ενώ αμφισβητείται ακόμα και η… γνησιότητα της παρακάτω ιστορίας, ωστόσο αυτή στέλνει ένα διδακτικό μήνυμα που αξίζει να ανακαλύψεις.

Κάλεσαν, λοιπόν, μια μητέρα στη δουλειά της από το σχολείο, όπου φοιτά η κόρη της, καθώς η 15χρονη είχε χτυπήσει έναν συμμαθητή της προκαλώντας του αιμορραγία.

Όσο προχωρούσε ωστόσο η συζήτηση, η μητέρα ξεκίνησε να συνειδητοποιεί ότι το πρόβλημα δεν ήταν της κόρης της, αλλά του σχολείου…

Η ιστορία είναι κάπως έτσι:

«Είμαι νοσοκόμα στα επείγοντα. Δεν επιτρέπεται να έχουμε πάνω μας κινητά, και τα φυλάμε στα ντουλάπια μας. Έγινε μια κλήση στη γραμματεία του νοσοκομείου και με κάλεσαν προσωπικά», εκμυστηρεύτηκε η αγνώστων στοιχείων μητέρα.

Διευθυντής: «Είμαι ο κύριος Σμιθ, ο διευθυντής του σχολείου, όπου φοιτά η κόρη σας. Έγινε ένα ατύχημα, όπου εμπλέκεται η κόρη σας. Πρέπει να έρθετε από εδώ».

Μητέρα: «Χτύπησε ή αρρώστησε; Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να τελειώσει η βάρδιά μου σε δύο ώρες;»

Διευθυντής: «Η κόρη σας χτύπησε έναν άλλον μαθητή. Σας τηλεφωνούμε εδώ και 45 λεπτά. Είναι αρκετά σοβαρό».

«Πήγα αμέσως στο σχολείο και κατευθείαν στον διευθυντή. Είδα την κόρη μου, έναν άντρα καθηγητή, μια γυναίκα σύμβουλο, το διευθυντή, ένα αγόρι που είχε αίμα στη μύτη του και τους γονείς του», συνεχίζει.

Διευθυντής: «Γεια σας, πόσο ευγενικό εκ μέρους σας που επιτέλους ήρθατε!»

Μητέρα: «Ναι, είμαστε απασχολημένοι στα επείγοντα. Την τελευταία ώρα έκανα πάνω από 40 ράμματα σε έναν 7χρονο που τον ξυλοκόπησε η μητέρα του με ένα μεταλλικό ραβδί, και έπρεπε να δώσω αναφορά στην αστυνομία. Λυπάμαι για την αργοπορία».

«Τον παρακολουθούσα όσο προσπαθούσε να μη ντροπιαστεί, και μου εξήγησε τι συνέβη. Το αγόρι πείραζε το σουτιέν της κόρης μου και εκείνη αντέδρασε ρίχνοντάς του γροθιά στο πρόσωπο δύο φορές

Είχα την εντύπωση ότι ήταν περισσότερο θυμωμένοι με την κόρη μου παρά με το αγόρι»…

Μητέρα: «Μάλιστα. Και θέλετε να μάθετε αν θα του κάνω μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον της κόρης μου ή στο σχολείο που του επέτρεψε να το κάνει;»

«Όλοι ταρακουνήθηκαν όταν ανέφερα την σεξουαλική παρενόχληση και άρχισαν να μιλάνε όλοι ταυτόχρονα»…

Καθηγητής: «Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο σοβαρό»

Σύμβουλος: «Ας μην υπερβάλλουμε»

Διευθυντής: «Νομίζω ότι χάνετε το νόημα»

«Η μητέρα του αγοριού άρχισε να κλαίει. Γύρισα προς τη κόρη μου και για να μάθω τι έγινε».

Κόρη: «Μου πείραζε συνεχώς το σουτιέν. Του ζήτησα να σταματήσει και δεν το έκανε. Το είπα έτσι στον καθηγητή μου. Ο καθηγητής είπε να το αγνοήσω. Αλλά αυτός το ξαναέκανε και μου ξεκούμπωσε το σουτιέν και έτσι τον χτύπησα. Τότε σταμάτησε».

Η μητέρα γύρισε προς τον καθηγητή: «Του επιτρέψατε να το κάνει αυτό; Γιατί δεν τον σταματήσατε; Γιατί δεν έρχεστε εδώ να σας πιάσω το φερμουάρ;»

Καθηγητής: «Τι πράγμα;»

Μητέρα: «Α σας φαίνεται ακατάλληλο; Γιατί δεν πάτε να πειράξετε το σουτιέν της συμβούλου; Ας δούμε πόσο διασκεδαστικό είναι για εκείνη. Ή κάντε το στο σουτιέν της μητέρας του αγοριού. Ή στο δικό μου. Ή στην κόρη μου. Νομίζετε ότι επειδή είναι και οι δύο παιδιά είναι εντάξει;»

Διευθυντής: «Με κάθε σεβασμό, η κόρη σας παρόλα αυτά χτύπησε ένα άλλο παιδί»

Μητέρα: «Όχι. Η κόρη μου υπερασπίστηκε τον εαυτό της ενάντια σε σεξουαλική παρενόχληση από άλλο μαθητή. Κοιτάξτε τους: την περνάει ένα κεφάλι και έχει διπλάσιο βάρος. Πόσες φορές θα έπρεπε να τον αφήσει να την αγγίξει; Αν το άτομο που υποτίθεται θα έπρεπε να τη βοηθήσει και να την προστατέψει δεν μπήκε στον κόπο, τι θα έπρεπε να κάνει; Της τράβηξε το σουτιέν τόσο δυνατά που ξεκούμπωσε».

«Η μητέρα του αγοριού έκλαιγε ακόμα και ο πατέρας του έδειχνε εξίσου θυμωμένος και ντροπιασμένος. Ο καθηγητής απέφευγε την οπτική επαφή μαζί μου, ενώ εγώ κοιτούσα το διευθυντή».

Μητέρα: «Την παίρνω σπίτι. Νομίζω ότι το αγόρι έμαθε το μάθημά του. Και ελπίζω να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, όχι μόνο στην κόρη μου, αλλά σε κανένα άλλο κορίτσι σε αυτό το σχολείο. Δεν θα του επιτρέπατε να ανήκει στο προσωπικό, γι΄ αυτό λοιπόν γιατί να επιτρέψετε να παίζει με το σουτιέν μιας 15χρονης; Θα αναφέρω το περιστατικό στη δευτεροβάθμια. Και αν εσύ (γυρνώντας προς το αγόρι) αγγίξεις ποτέ τη κόρη μου θα βάλω να σε συλλάβουν για σεξουαλική επίθεση. Με καταλαβαίνεις;»

«Ήμουν τόσο θυμωμένη όση ώρα μάζευα τα πράγματα της κόρης μου και φύγαμε. Ανέφερα το περιστατικό στη δευτεροβάθμια και με διαβεβαίωσαν ότι θα διερευνούσαν το ζήτημα. Η κόρη μου άλλαξε τμήμα, μακριά από το συγκεκριμένο καθηγητή και το αγόρι», καταλήγει η μητέρα…

Πηγή: hefty.co, fanpage.gr

Σχετικές ειδήσεις