FUN TIME

Τι συνέβη όταν ένας σκύλος συνάντησε τον Μεγαλοπόδαρο! (video)

Τι συνέβη όταν ένας σκύλος συνάντησε τον Μεγαλοπόδαρο! (video)

Ένας από τους λίγους αυτόπτες μάρτυρες εμφάνισης Μεγαλοπόδαρου, έγινε ένας σκύλος, στο «διάβα» του οποίου πετάχτηκε το μυθικό πλάσμα, σε δάσος του Όρεγκον.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα που ήταν περασμένη στο κολάρο του ζώου. Στο βίντεο φαίνεται ο σκύλος να βολτάρει σε κάποια δασώδη περιοχή, όταν ξαφνικά μία σκοτεινή φιγούρα κάνει την εμφάνισή της μέσα από τα δέντρα.

Το ογκώδες πλάσμα, που μοιάζει να είναι τριχωτό και περπατάει στα δύο πόδια, με δύο δρασκελιές διασχίζει το μονοπάτι και εξαφανίζεται ξανά στα δέντρα.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί πριν από ένα χρόνο, όμως έγινε viral, από τη στιγμή που ξέσπασε διαμάχη μεταξύ χρηστών του διαδικτύου για την αυθεντικότητά του.

Οι λάτρεις του μύθου υπερασπίζονται την αυθεντικότητα του βίντεο, αρκετοί όμως είναι αυτοί που αντιτείνουν το γεγονός ότι ο σκύλος φαίνεται να μην ταράζεται καθόλου από την εμφάνιση του Μεγαλοπόδαρου. «Ούτε καν ένα γαύγισμα;», αναρωτιούνται, τονίζοντας την ιδιαίτερη διαίσθηση των σκυλιών. «Οι σκύλοι αναγνωρίζουν την οσμή του Μεγαλοπόδαρου και γίνονται επιθετικοί όταν εντοπίσουν ένα τέτοιο πλάσμα. Γιατί ο συγκεκριμένος είναι τόσο ήρεμος;» τονίζουν.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις