FUN TIME

Εσύ πού θα κάνεις ρεβεγιόν;

Εσύ πού θα κάνεις ρεβεγιόν;

Η πόλη είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα! Στολίδια, γιορτινή ατμόσφαιρα, φωτάκια, ρεβεγιόν και πολλές εκδηλώσεις διοργανώνονται για να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Της Κατερίνας Ηλιάκη

Και φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς ένα μεγαλοπρεπές γεύμα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου! Αν φέτος δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς αναζητώντας έναν χώρο που συνδυάζει καλό φαγητό και μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, υπάρχει λύση. Στο ξενοδοχείο Τιτάνια θα γιορτάσεις με άνεση, πολυτέλεια και ιδιαίτερα μενού!

Με δύο μοναδικά ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το φημισμένο ξενοδοχείο γιορτάζει μαζί σου και σου προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις και προσιτές τιμές! Οι εορτασμοί όμως συνεχίζονται και την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς με ένα New Year’s brunch!

Μοναδική θέα, ζωντανή μουσική και πρωτότυπες γεύσεις

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απόλαυσε το δείπνο σου στο ανανεωμένο Olive Garden, την πιο μαγευτική βεράντα της Αθήνας, κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβητού με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από πιάνο και φωνή.

Το καλύτερο, όμως, είναι η γαστρονομική εμπειρία που θα ζήσεις! Δύο διαφορετικά μενού έχουν σχεδιαστεί από τον σεφ Χρήστο Τζιλήρα, με μοναδική έμπνευση που φέρουν τη σφραγίδα της ποιότητας του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ. Θα σε καλωσορίσει με ένα απολαυστικό cocktail με «amuse-bouche»!

Χριστουγεννιάτικα εδέσματα

Το μενού των Χριστουγέννων περιλαμβάνει βελουτέ από βασιλομανίταρα, με καπνιστό φιλέτο αγριογούρουνου και φραγκοστάφυλο, quiche lorraine γαρίδας, σπαράγγια ατμού, δροσερή σαλάτα με φινόκιο και νεροκάρδαμο, κρέμα κόκκινης κολοκύθας, γεμιστή χήνα με κυδώνι και κάστανα, παραδοσιακή γέμιση, πουρέ ψητής σελινόριζας, σάλτσα «vinsanto», ψητό κατσικίσιο τυρί, σπιτικούς λουκουμάδες με άρωμα τρούφας, φύτρες ραντίτσιου και μέλι Ελάτης. Η βραδιά σου θα ολοκληρωθεί γλυκά με χριστουγεννιάτικο κορμό με καραμέλα, αχλάδι και πουρέ κάστανου!

Πρωτοχρονιά με ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις

Το μενού του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει ιδιαίτερες γεύσεις. Κρέμα σπαραγγιού με καραβίδα, ψητό κυδώνι και κάρδαμο, μικρόφυλλα χειμωνιάτικα σαλατικά, κόκκινα βατόμουρα, φιλέτο πάπιας, μικρές μπάλες κατσικίσιου τυριού, τραγανό μπριός, φιλέτο μυλοκόπι, ψητό παντζάρι με καρύδια σάλτσα «μπεαρνέζ» με αυγοτάραχο, φύτρες αγριοράπανου «sorbet» εσπεριδοειδών, με άρωμα μαστίχας και μέντα, μοσχάρι γάλακτος και φιλέτο ελαφιού, πουρέ καραμελωμένης κολοκύθας με κάστανα, ψητά μανιτάρια του δάσους, σάλτσα «Cabernet Sauvignon» τραγανή κροκέτα παλαιωμένης γραβιέρας, με κρούστα αμύγδαλου, μαρμελάδα σύκου, σάλτσα λεβάντας. Πριν τη βασιλόπιτα και τη σαμπάνια που σου προσφέρει το Τιτάνια απολαύστε ένα «ντουέτο» cremeux σοκολάτας με επικάλυψη από κόκκινα βατόμουρα, μίνι τάρτα lime με τραγανό μπισκότο, σάλτσα αμαρέτου με κάστανο.

Πρωτοχρονιάτικο brunch

Το Τιτάνια έχει ετοιμάσει και ένα υπέροχο μενού για το brunch της Πρωτοχρονιάς που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Δοκίμασε να περάσεις το πρώτο πρωινό του χρόνου απολαμβάνοντας ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά που θα σε εκπλήσσουν ευχάριστα!

Επίλεξε από ορεκτικά μια κρέμα σπαραγγιών με γαρίδες ή τερίνα πάπιας με αποξηραμένα φρούτα, φουντούκια και φασκόμηλο. Απόλαυσε μια Ελληνική σαλάτα με κριθαρένια παξιμάδια, ψητή μελιτζάνα, baby ρόκα και κάπαρη ή μια σαλάτα ζυμαρικών με baby μοτσαρέλα, λάδι βασιλικού, ψητά κολοκυθάκια και σαλάμι μπύρας. Απόλαυσε το σπιτικό ζυμαρικό ρολό με μανιτάρια, μελιτζάνα και καπνιστό χοιρινό ή ποπιέτα γλώσσας με σολομό σάλτσα σαμπάνιας με ξύσμα μοσχολέμονου και δώσε μια ευκαιρία στα χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως τον κορμό με κάστανο και τη σάλτσα πορτοκάλι ή τη μους σοκολάτας με φράουλες και την πούδρα σοκολάτας μεταξύ πολλών άλλων επιλογών.

Γιόρτασε με την οικογένειά σου και τους φίλους σου σε ένα όμορφο περιβάλλον με ζεστή ατμόσφαιρα. Τα προσεγμένα μενού και τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα πιάτα του Τιτάνια θα τους κάνουν να χαμογελάσουν και να υποδεχτούν αισιόδοξα το νέο έτος!