FUN TIME

Ο γενέθλιος μήνας δείχνει… την καριέρα

Ο γενέθλιος μήνας δείχνει… την καριέρα
Έχετε επιλέξει το «σωστό» επάγγελμα με βάση το μήνα που έχετε γεννηθεί; Την απάντηση θα σας δώσει η Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών...

Έχετε επιλέξει το «σωστό» επάγγελμα με βάση το μήνα που έχετε γεννηθεί; Την απάντηση θα σας δώσει η Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανίας, η οποία με έρευνά της διαπίστωσε σχέση ανάμεσα στο μήνα της γέννησης και το μελλοντικό επάγγελμα…

Τα αποτελέσματα βγήκαν βάσει στατιστικής, μέσω της αντιστοίχησης 19 διαφορετικών επαγγελμάτων με τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών.

Γιατροί και εισπράκτορες γεννιούνται κυρίως τον Ιανουάριο, ενώ όσοι γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν καλλιτέχνες και τροχονόμοι.

Τον Μάρτιο σειρά παίρνουν οι πιλότοι, ενώ Απρίλιο και Μάιο τα επαγγέλματα είναι μοιρασμένα. Ο Μάιος, ωστόσο, παρουσιάζει μια τάση στους πολιτικούς.

Τον Ιούνιο γεννιούνται στελέχη επιχειρήσεων και… νομπελίστες Ειρήνης, ενώ τον Ιούλιο αύξηση παρουσιάζουν οι οικοδόμοι και οι συγγραφείς.

Αρκετοί οικοδόμοι συνεχίζουν να γεννιούνται και τον Αύγουστο, ενώ ο Σεπτέμβρης ταιριάζει στους φυσικούς επιστήμονες και τους αθλητές.

Τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη τα επαγγέλματα είναι ξανά μοιρασμένα, όμως ο τρίτος μήνας του φθινοπώρου συγκεντρώνει αρκετούς σίριαλ-κίλερ.

Τέλος, ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των οδοντιάτρων.