FUN TIME

Νέα ταινία του Haber: Μια χορεύτρια, σε φόντο που φεγγοβολά

Νέα ταινία του Haber: Μια χορεύτρια, σε φόντο που φεγγοβολά

Ο Jonah και η Niamh ένωσαν τα καλλιτεχνικά ταλέντα τους στην πειραματική μικρού μήκους ταινία του πρώτου, η οποία φέρει τον τίτλο «GLOW»... Και αυτή είναι η ιστορία τους...

Ο Jonah Haber είναι Καναδός κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης. Δουλειές του έχουν παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Τορόντο, στο Toronto Urban Film Festival, και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθυντής του ella.film.

Η Niamh Wilson είναι 20 χρονών και είναι μια όμορφη Καναδή. Είναι ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τον Μάιο του 2012, βραβεύτηκε με το Young Artist Award πρώτου γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Debra!». Έπαιζε, στις σεζόν 13 και 14 της σειράς «Degrassi: The Next Generation», υποδυόμενη τη Ζακλίν «Τζακ» Τζόουνς. Όπως και ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στη σειρά, έτσι και στην πραγματική ζωή, η Niamh Wilson είναι, εκτός όλων των άλλων, χορεύτρια: κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο.

Ο Jonah και η Niamh ένωσαν τα καλλιτεχνικά ταλέντα τους στην πειραματική μικρού μήκους ταινία του πρώτου, η οποία φέρει τον τίτλο «GLOW». Ο Jonah κινηματογραφεί τη Niamh να χορεύει μπροστά από ένα φόντο που φεγγοβολάει στο σκοτάδι. Καθώς χορεύει –ή, ρέει– η Niamh, ένας περιστρεφόμενος προβολέας φωτίζει τη σιλουέτα της, αφήνοντας ίχνη από σκιώδεις φιγούρες πάνω στο φόντο. Η ταινία είναι και το επίσημο βιντεοκλίπ για το «Working For The Future In The Interlake» των Yes We Mystic.

Σχετικές ειδήσεις