FUN TIME

Νέο τραγούδι με τη βοήθεια του κοινού για τον Σάιμον Λε Μπον

Νέο τραγούδι με τη βοήθεια του κοινού για τον Σάιμον Λε Μπον

Ο τραγουδιστής άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών Lions και είπε στο κοινό ότι δουλεύει ένα νέο τραγούδι με τίτλο Closer To Your Bed, το οποίο ξεκίνησε ως ιδέα στις ΗΠΑ, συνεχίστηκε στο Τόκιο και πρόσθεσε φωνητικά στο Λονδίνο, τελικά το τραγούδι έφτασε στις Κάννες για να ολοκληρωθεί.

Τη βοήθεια του κοινού ζήτησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Duran Duran για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού. Ο Σάιμον Λε Μπον ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσει ενώ χτυπάει τα δάχτυλα, όλο αυτό να το ηχογραφήσει με το κινητό του και να το στείλουν ηλεκτρονικά ώστε να ενσωματωθεί στο τελικό τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Λε Μπον και ο συνεργάτης του Νικ Γουντ ίδρυσαν την εταιρία παραγωγής Syn Mysic πριν από περίπου 30 χρόνια για να γίνονται πραγματικότητα οι ιδέες που είχε ο τραγουδιστής και δεν μπορούσε να υλοποιήσει με τους Duran Duran, όπως συνεργασίες με τη βιομηχανία της διαφήμισης.

Ο Λε Μπον και ο Γουντ εμφανίστηκαν σε μία ενότητα τού φεστιβάλ για τη μουσική με θέμα «Beyond An Ordinary World – How Collaboration Inspires Ordinary to Extraordinary» και συζήτησαν για τη μουσική τους συνεργασία με την παγκόσμια υπηρεσία BBDO.

Μιλώντας για τις πηγές έμπνευσής του ο Λε Μπον είπε ότι «η μουσική είναι πάντα αυτή που πρώτη έρχεται ξεκάθαρη και εάν ψάχνω για έμπνευση είναι αυτή η μουσική που μου λέει κάθε φορά την ιστορία… Σχεδόν όλη η μουσική που έχω γράψει για τους Duran Duran ή για μένα, έγινε με αυτόν τον τρόπο… και είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται έτσι».

Σχετικές ειδήσεις