FUN TIME

Καλοκαίρι με ροκ και άρωμα vintage στο Παρίσι από Depeche Mode, U2, Guns n' Roses

Καλοκαίρι με ροκ και άρωμα vintage στο Παρίσι από Depeche Mode, U2, Guns n' Roses

Ένα άρωμα νοσταλγίας θα πλανάται πάνω από το Σεν Ντενί, στα βόρεια προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, με την επιστροφή των πρωταγωνιστών της μουσικής σκηνής της δεκαετίας του 1980.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το τελευταίο τους άλμπουμ «Spirit» που κυκλοφόρησε την άνοιξη, το συγκρότημα Depeche Mode, που κυριαρχεί στη ηλεκτρονική ποπ εδώ και 35 χρόνια, εγκαινιάζει την εποχή των συναυλιών στο Σταντ ντε Φρανς, όπου θα παίξουν επίσης οι Guns n' Roses, οι Coldplay, οι U2 και οι Ιnsus.

παρισι 2

Στις 7 Ιουλίου, οι Guns n' Roses του τραγουδιστή Αξλ Ρόουζ και του κιθαρίστα Σλας θα συνδυάσουν τις hard-rock επιτυχίες τους. Στις 25 και 26 Ιουλίου το συγκρότημα του Μπόνο θα γιορτάσει τα 30 χρόνια του δίσκου του «The Joshua Tree». Όσο για τους Ιnsus, για μια ακόμη φορά οι πρώην Telephone θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Με το «Spirit», δίσκο σκοτεινό, δυνατό και μελωδικό ταυτόχρονα, οι Depeche Mode ανανέωσαν το στίγμα και την πολιτική τους συνείδηση που είχε ατονήσει με την πάροδο του χρόνου. Την πρώτη συναυλία στη Γαλλία του συγκροτήματος θυμάται καλά ο κιθαρίστας του και στιχουργός Μάρτιν Γκορ.

παρισι 3

«Ήταν στο Bains Douches (μπουάτ που φημιζόταν για τις μουσικές βραδιές της τη δεκαετία του 1980), στο Παρίσι, το 1981. Ήταν μια από τις πρώτες που δίναμε στην Ευρώπη και πρέπει να υπήρχαν 300 άνθρωποι όλοι κι όλοι αλλά η ατμόσφαιρα ήταν μαγική».

Σχετικές ειδήσεις