FUN TIME

Αν και είναι 52 ετών διαθέτει κορμί... 20άρας! (pics)

Αν και είναι 52 ετών διαθέτει κορμί... 20άρας! (pics)

Ξεκίνησε το μόντελινγκ και την ηθοποιία σε πολύ τρυφερή ηλικία, όμως η Brooke Shields δεν σκοπεύει να αφήσει και τις ανήλικες κόρες της να κάνουν το ίδιο.

H ηθοποιός είναι σήμερα 52 ετών και έχει δύο υπέροχες κόρες (τη 14χρονη κόρη της, Rowan και την 11χρονη κόρη της, Grier) αλλά δε θέλει να τις αφήσει να ακολουθήσουν τα δικά της βήματα. Μάλιστα η ίδια λέει πως οι σπουδές της στο Princeton την έσωσαν και πως δεν σκοπεύει να αφήσει τις κόρες της να ακολουθήσουν το μόντελινγκ ή γενικότερα μια καριέρα στη σόουμπιζ πριν τελειώσουν το κολέγιο.

«Έίναι ένας αδυσώπητος χώρος» λέει και εξηγεί πως όταν ένα ανήλικο κορίτσι αποφασίσει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας, οι απαιτητικές auditions και τα δοκιμαστικά ίσως να το αποσπάσουν από τα μαθητικά του καθήκοντα. Η ίδια ήταν μόλις 15 ετών όταν πόζαρε με ένα στενό τζην Calvin Klein για καμπάνια του γνωστού οίκου.

ΜΟΝΤΕΛΟ 1

Δέχτηκε να το ξανακάνει στα 52 της χρόνια, και μάλιστα φορώντας εσώρουχα Calvin Klein, για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού Social Life Magazine.

μοντελο 2

Και εξηγεί πως δεν της αρέσει η εικόνα με τα αδύνατα σώματα 15χρονων κοριτσιών που δείχνουν τα media. Η ίδια έχει πλέον καμπύλες και καμαρώνει για αυτές.

Σχετικές ειδήσεις