FUN TIME

Απίστευτο: Κέικ κοστίζει 1,72 εκατ. δολάρια και καφές σχεδόν 7.000 δολάρια!

Απίστευτο: Κέικ κοστίζει 1,72 εκατ. δολάρια και καφές σχεδόν 7.000 δολάρια!

Πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές, καθώς για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται φύλλα χρυσού, χαβιάρι, πολύ καλές πρώτες ύλες και ακριβά μηχανήματα!

Αυτή είναι η λίστα των 10 προϊόντων, που αν και βρίσκεις όμοια τους στην αγορά σε τιμές οικονομικές, τα συγκεκριμένα απευθύνονται μόνο σε πορτοφόλια γερά.

10. Καφές

Μία καφετέρια στις Νέα Υόρκη σερβίρει τον πιο ακριβό καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος στοιχίζει 18 δολάρια. Χρησιμοποιούν μηχανήματα καφέ αξίας 6.950 δολαρίων τα οποία λειτουργούν με ατμό και μέσω κομπιούτερ, προκειμένου για να φτιάξουν αυτό τον υπέροχο καφέ.

9. Kit Kat

Η Nestle της Αυστραλίας γιόρτασε την Κινεζική Πρωτοχρονιά, με Kit Kat τα οποία στοιχίζουν 88 δολλάρια και είναι καλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων.

8. Πίτσα τρούφας

Υπάρχει πίτσα στο Σικάγο, η οποία κοστίζει 99 δολλάρια και έχει δύο εκδοχές: Μία με μαύρη τρούφα που χρησιμοποιούν να φτιάξουν την μοταρδέλλα στο πάνω μέρος της πίτσας και μία λευκή τρούφα η οποία βρίσκεται γύρω από την πίτσα

7. Ντόνατς

Το «Μanila Social Club» παρουσίασε την χρυσή εκδοχή των donuts, που στοιχίζει 100 δολλάρια είναι καλυμμμένα με σαμπάνια Cristal και χρυσό 24 καρατίων, ενώ η γέμιση τους είναι από μους και μαρμελάδα σαμπάνιας.

κεικ

6. Kεικ (twinkie) με χαβιάρι

Προς τιμή της 125ης επετείου της Orange Country στην Καλιφόρνια, ο Chicken Carlie δημιούργησε το twinkie με το πιο εξαιρετικό χαβιάρι το οποίο στοιχίζει 125 δολλάρια.

5. Ποπ Κορν

Υπάρχουν ποπ κορν, που στοιχίζουν 250 δολλάρια, είναι φτιαγμένα από αλάτι από το νησί Laeso, καραμέλα και καλυμμένα με 23 καρατίων φύλλα χρυσού.

4. Mπάλα παγωτού

Το πιο ακριβό παγωτό στοιχίζει 817 δολλάρια. Είναι φτιαγμένο από βανίλια Μαγαδασκάρης και σαφράν από το Ιράν, ιταλική μαύρη τρούφα και 23 καρατίων χρυσά φύλλα και σερβίρεται σε μπολ του Βερσάτσε.

3. Cupcake

Ονομάζεται «Χρυσός Φοίνικας», αφού στοιχίζει 1.007 δολλάρια. Για την παρασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί 23 καρατίων φύλλα χρυσού, μπαλάκια βανίλιας, ιταλική σοκολάτα και φράουλες οι οποίες είναι βουτηγμένες σε χρυσό.

2. Τaco

Ένα νέο πιάτο στο Grand Velas Los Cabos Resort, το οποίο στοιχίζει 25.000 δολλάρια. Περιέχει μοσχάρι, χαβιάρι και τυρί με μαύρη τρούφα Σερβίρεται σε μια τορτίγια καλαμποκιού που είναι καλυμμένη χρυσό.

1. Χριστουγεννιάτικο Κέικ

Υπάρχει κέικ φρούτων 2 επιπέδων που κοστίζει 1,72 εκατ. δολλάρια και είναι από κατάστημα του Τόκιο. Αυτό που το κάνει τόσο ακριβό είναι ότι είναι διακοσμημένο με 223 διαμάντια, 173 καρατίων συνολικά.