FUN TIME

Το μήλο, κάτω απ' τη μηλιά: Αν και είναι δύο ετών απολαμβάνει την πρώτη της... πασαρέλα!

Το μήλο, κάτω απ' τη μηλιά: Αν και είναι δύο ετών απολαμβάνει την πρώτη της... πασαρέλα!

Εδώ και κάποιους μήνες, η Ιόνι Τζέιμς Κόνραν είναι δημόσιο πρόσωπο. Στον κόσμο της μόδας. Δεν είναι εύκολο να είσαι παρούσα σε show πριν κλείσεις τα δύο.

Αλλά είναι λογικό αν είσαι κόρη του μοντέλου Κοκό Ροσά και του σχεδιαστή Τζέιμς Κόνραν. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Ιόνι συνόδευσε τη διάσημη μαμά της - στην αγκαλιά της, βέβαια - στο show της κολεξιόν παιδικών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017 της Bonpoint.

ΚΟΚΟ 1

Έναν μήνα αργότερα, διάσημη μαμά και (μελλοντικά διάσημη, όπως πάνε τα πράγματα) κόρη χτύπησαν το καμπανάκι για το κλείσιμο συνεδρίασης στο χρηματιστήριο Nasdaq, στη Νέα Υόρκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κοκό Ροσά και η 2χρονη κόρη της επέστρεψαν στο Παρίσι για να παραστούν σε άλλο ένα show της Bonpoint.

Αλλά αυτή τη φορά, η Ιόνι δεν συνόδευσε, απλώς, τη μαμά της. Περπάτησε στην πασαρέλα, ως μοντέλο η ίδια! Μια δίχρονη νεραϊδούλα, σε κατάλευκο συνολάκι και με μια κορώνα από λουλούδια στο κεφαλάκι της. «Flowers in her hair. My beautiful baby girl backstage at @bonpoint's ethereal garden show #BonpointSS18 (Λουλούδια στα μαλλιά της. Το όμορφό μου κοριτσάκι στο backstage του αιθέριου show της Bonpoint, στον κήπο)», έγραψε η Κοκό Ροσά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

ΚΟΚΟ 2 copy

Δεν μας εκπλήσσει η εξέλιξη. Έχουμε εξοικειωθεί με την εκτόξευση γόνων διάσημων μοντέλων στον κόσμο του μόντελινγκ. Αρκεί να θυμηθούμε τις κόρες της Γιολάντα Χαντίντ (την Τζίτζι και την Μπέλα). Ή, την κόρη της Σίντι Κρόφορντ (την Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ). Ή ακόμη και την κόρη της Κρίστι Μπρίνκλεϊ (τη Σέιλορ Λι Μπρίνκλεϊ-Κουκ). Η 28χρονη Κοκό προετοιμάζει από τώρα το μέλλον της κόρης της. Της έχει φτιάξει δικό της λογαριασμό στο Instagram: ξεχωριστές φωτογραφίες, με λεζάντες και hashtags, παρακαλώ.

Σχετικές ειδήσεις