FUN TIME

Έξαλλη η Madonna με τη δημοπρασία… των εσωρούχων και της χτένας της – Μπλόκαρε τη διαδικασία

Έξαλλη η Madonna με τη δημοπρασία… των εσωρούχων και της χτένας της – Μπλόκαρε τη διαδικασία

Δικαστική εντολή να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για σήμερα δημοπρασία ιδιαίτερα προσωπικών της αντικειμένων, όπως εσωρούχων, μίας χτένας και μίας επιστολής του ράπερ και πρώην συντρόφου της Tupac Shakur, πέτυχε η Madonna.

Η σταρ, που δήλωσε σοκαρισμένη όταν έμαθε για τη δημοπρασία, εξασφάλισε μία κατεπείγουσα δικαστική απόφαση από τον δικαστή Gerald Leibovitz του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μανχάταν που απαγορεύει τη δημοπράτηση των αντικειμένων της.

Όπως ανέφερε η ίδια στην προσφυγή της, δεν είχε συνειδητοποιήσει καν ότι η επιστολή του πρώην συντρόφου της δεν βρισκόταν πια στην κατοχή της και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικότητά της. «Καταλαβαίνω ότι δείγμα του DNA μου θα μπορούσε να ληφθεί από τις τρίχες των μαλλιών μου. Είναι εξοργιστικό και απίστευτα προσβλητικό ότι το DNA μου επρόκειτο να πουληθεί στο ευρύ κοινό».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η επιστολή του Tupac αναμενόταν να αγγίξει το ποσό των 400.000 δολαρίων στη δημοπρασία. Ο ράπερ διατηρούσε σχέση με τη Madonna στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και πέθανε από πυροβολισμούς το 1996.

Στα αντικείμενα της ποπ τραγουδίστριας που επρόκειτο να δημοπρατηθούν περιλαμβάνονταν επίσης ιδιωτικές φωτογραφίες της από ένα μπάτσελορ πάρτι, στο σπίτι της στο Μαϊάμι, προσωπικές επιστολές της και κασέτες με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της.

Εκπρόσωπος του οίκου δημοπράτησης δήλωσε πάντως ότι η προσωρινή διαταγή θα καταπέσει στο δικαστήριο.