FUN TIME

Με Τομ Φορντ ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (pics)

Με Τομ Φορντ ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (pics)

Έπειτα από τις αποχωρήσεις διάσημων σχεδιαστών από τη διοργάνωση, κυρίως των Tommy Hilfiger, Altuzarra, Rodarte και Thom Browne, η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης χρειαζόταν ιδιαίτερα την παρουσία του γνωστού σχεδιαστή μόδας.

Ο Τομ Φορντ άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 με ένα ντεφιλέ-αφιέρωμα στη δεκαετία του 1990, με βάτες, παγιέτες και μίνι φούστες, το οποίο παρακολούθησαν πολλοί σταρ. Μετά το Λονδίνο και το Λος Αντζελες, ο μόδιστρος επέλεξε να παρουσιάσει τη νέες του συλλογές στη Νέα Υόρκη για τις επόμενες σεζόν. Μόνο για το ντεφιλέ του, πλήθος διασημοτήτων συγκεντρώθηκε στο Armory, ένα άλλοτε κτίριο του στρατού στην Παρκ 'Αβενιου. Ανάμεσά τους η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ, η Κιμ Καρντάσιαν, η τραγουδίστρια Τσάκα Καν, ο καλαθοσφαιριστής του ΝΒΑ Ράσελ Γουέστμπρουκ.

ΜΟΔΑ 2

Ο 56χρονος σχεδιαστής παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη σε μεγάλο βαθμό από τη δεκαετία του 1990, τότε που το αστέρι του ανερχόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου Gucci. Τη χθεσινοβραδινή επίδειξη στο Μανχάταν παρακολουθούσαν στην πρώτη σειρά εμβληματικά σούπερ μόντελ της εποχής εκείνης, η Σίντι Κρόφορντ και η 'Ελενα Κρίστενστεν. Διαβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασιστικά το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Φορντ εξήγησε στην ιστοσελίδα «The Business of Fashion» πως το ντεφιλέ του είναι μια «αναδρομή στο πνεύμα της δεκαετίας του 1990, μια αναβίωσή της... όπως παρατηρεί γύρω του».

μοδα copy

Ρούχα που συχνά παίρνουν φως καθώς είναι φτιαγμένα από υφάσματα μουαρέ, με παγιέτες ή άλλα με ζωηρά χρώματα. Σύνολα με βάτες, σακάκια μέχρι τη μέση, πολύ κοντά φορέματα, μίνι φούστες και πανύψηλα τακούνια. Βραδινά φορέματα με πλισέ που παρουσίασαν τα μοντέλα Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ. Ο σχεδιαστής παίζει με τα υλικά, χρησιμοποιώντας από δέρμα έως τζιν, υλικά με τα οποία έφτιαξε έναν στηθόδεσμο.

μοδα

Αυτό το πρώτο μεγάλο γεγονός της Εβδομάδας Μόδας έκλεισε με μια γιορτή στο πνεύμα των μεγάλων σόου των τελευταίων χρόνων με μουσική, χορό και χάμπουργκερ που σέρβιραν ημίγυμνοι άνδρες μοντέλα, οι οποίοι φορούσαν αθλητικά σορτσάκια. Περισσότεροι από 230.000 άνθρωποι κατακλύζουν τη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας του Σεπτεμβρίου και του Φεβρουαρίου. Εκατοντάδες ντεφιλέ, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και πάρτι γεμίζουν με σχεδόν 900 εκατομμύρια δολάρια ετησίως τα ταμεία της πόλης.

Σχετικές ειδήσεις