FUN TIME

Έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία - Αυτό που είδε μετά την άφησε άφωνη! (pics)

Έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία - Αυτό που είδε μετά την άφησε άφωνη! (pics)

Η 24χρονη Alice Budd έπαιζε στον κήπο της στο Δυτικό Σάσεξ με την οικογένειά της, όταν αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία την κόρης της που κρατούσε ένα μπαλόνι

Όμως, όταν κοίταξε τη φωτογραφία που τράβηξε, παρατήρησε μια φιγούρα στην αντανάκλαση του μπαλονιού να στέκεται πίσω της.

Η 24χρονη νοσοκόμα, πιστεύει ότι αυτή η φιγούρα θα μπορούσε να είναι η προγιαγιά της, η οποία πέθανε λίγο πριν γεννηθεί η Alice και από την οποία πήρε και το όνομα.

Μάλιστα, ίσως δεν είναι η πρώτη φορά που την «επισκέφθηκε». Η Alice ισχυρίζεται ότι όταν ήταν μόλις δύο χρονών, έλεγε στους γονείς της ότι κάποιος πήγαινε στον κήπο τους κάθε μέρα επί 18 μήνες για να παίξουν.

«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν την είχα δει μέχρι να κάνω ζουμ. Δεν ήταν κάτι που με φόβισε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ήταν μέλος της οικογένειας που μας κοιτούσε», είπε η Alice βλέποντας τη φωτογραφία. «Η μαμά του παππού μου ήταν ψηλή. Αν επρόκειτο να είναι κάποιος, θα ήταν αυτή».

«Οι περισσότεροι άνθρωποι που είδαν την φωτογραφία ανατρίχιασαν. Είναι πολύ παράξενο», είπε η Alice, όπως μεταδίδει η Mirror.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις