FUN TIME

Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» - Δείτε για ποιο λόγο!

Δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3» - Δείτε για ποιο λόγο!

«Τέλος... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φανερά απογοητευμένη

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε την Πέμπτη στο New York City Ballet Gala, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη νέα ταινία.

«Τέλειωσε... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πάρκερ και πρόσθεσε, «είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα η Daily Mail αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν θα προχωρήσουν τελικά τα γυρίσματα για τη νέα ταινία είναι η ηθοποιός Κιμ Κατράλ, που στη σειρά υποδυόταν την Σαμάνθα, καθώς οι παραγωγοί αρνήθηκαν τις παράλογες απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Warner Bros είχε δώσει τελικά το πράσινο φως για την νέα ταινία και τα γυρίσματα υποτίθεται θα ξεκινούσαν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο το στούντιο αποφάσισε δεν μπορεί τελικά να προχωρήσει την παραγωγή, καθώς η 61χρονη Κιμ Κατράλ φέρεται να είχε εξωφρενικά παράλογες απαιτήσεις της.

sex and the city1

Ωστόσο, από την πλευρά της η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε εκνευρισμένη το σενάριο ότι τα σχέδια για μια τρίτη ταινία «Sex and the City» κόπηκαν ως αποτέλεσμα των «εξωφρενικών αιτημάτων» των ηθοποιών.

«Το μόνο "ΑΙΤΗΜΑ" που είχα ποτέ ήταν ότι δεν ήθελα να κάνω μια 3η ταινία... και αυτό ήταν το 2016», έγραψε στο Twitter της η ηθοποιός.