FUN TIME

Πού είναι ο σκύλος; Ο, ε, ο, πού είναι ο σκύλος;

Πού είναι ο σκύλος; Ο, ε, ο, πού είναι ο σκύλος;

«Όποιος μισεί τα ζώα, μισεί και τους ανθρώπους» είναι αλήθεια και το υποστηρίζουμε όλοι… οι νοήμονες άνθρωποι!Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το «ενδιαφέρον» των δύο βουλευτών του ΛΑ.ΟΣ. Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, οφείλεται πραγματικά σε «φιλοζωικά» και «φιλανθρωπικά αισθήματα» ή σε λαϊκισμό;


Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του adespoto.gr, στις 28 Σεπτεμβρίου, ένας κάτοικος της Βλαχέρνας Αρκαδίας, πυροβόλησε ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο ταϊζόταν από έναν συγχωριανό του δράστη. Όμως τα σκάγια εκτός από το άτυχο τετράποδο, χτύπησαν διερχόμενο παιδάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρεις σφαίρες (χέρι, πόδι και ψηλά στην πλάτη), όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι τα σκάγια προκάλεσαν ελαφρώς σωματικές βλάβες. Ωστόσο το σκυλί, έκτοτε αγνοείται.
Αυτή η ιστορία μπήκε στο «στόχαστρο» των δύο βουλευτών του ΛΑ.ΟΣ., οι οποίοι έστειλαν επιστολή με θέμα: «Πυροβολισμός και τραυματισμός μικρού παιδιού και αδέσποτου σκύλου στην Αρκαδία», προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου ρωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς:
«Αν ισχύει το ανώτερο δημοσίευμα και αν ναι, έχουν ασκηθεί διώξεις και τι προτίθενται αν πράξουν».

kat1



Αν και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απάντησε πώς έχουν πράξει οι αρμόδιες αρχές για το συγκεκριμένο θέμα, με αστυνομικές προανακρίσεις, δικογραφίες, ποινικές διώξεις κλπ κλπ, δηλαδή ό,τι ακολουθεί μετά από τέτοιες πράξεις, βάσει νόμου… Λες και πρέπει να «αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας»…

kat2



Όταν -πάντως- είσαι πραγματικά ευαίσθητος άνθρωπος με φιλανθρωπικά και φιλόζωα αισθήματα, δεν αργείς να ενδιαφερθείς για ένα τέτοιο ζήτημα ένα μήνα μετά το συμβάν. Ούτε ρωτάς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, αν είναι αληθής η είδηση ή όχι και φυσικά δεν ρωτάς -αν είναι δυνατόν-… ΠΟΥ είναι ο σκύλος!

Να ρωτήσουμε κι εμείς με την σειρά μας, ΠΟΙΟΣ είναι ο σκύλος; Ο, ε, ο;
Βουλευτές με κουλτούρα Δ’ Εθνικής…