FUN TIME

Το τρομερό κόλπο για να παίρνετε πάντα πρώτοι τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο!

Το τρομερό κόλπο για να παίρνετε πάντα πρώτοι τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε φθάσει στο όριο να πιστέψετε πως χάσατε τις αποσκευές σας και την… υπομονή σας, περιμένοντας καρτερικά να ξεπροβάλουν από την «άβυσσο» του καρουζέλ στο αεροδρόμιο;

Και να εμφανίζονται όλο οι ίδιες και οι ίδιες, με αποτέλεσμα οι διακοπές σας να αρχίζουν με το χειρότερο τρόπο! Τα δευτερόλεπτα να μοιάζουν με ώρες, ενώ αρχίζετε να αναρωτιέστε αν θα τις ξαναπιάσετε ποτέ στα χέρια σας, παίρνοντας πίσω όλα όσα έχετε πει για το… βάρος τους! Είναι τότε που τρομοκρατημένοι, σκέφτεστε ότι βρίσκονται ήδη στο δρόμο για το Βλαδιβοστόκ ή το Τιμπουκτού!

Όχι, δεν χρειάζεται να ξαναζήσετε αυτόν τον εφιάλτη, καθώς με ένα κόλπο υπάρχει περίπτωση να αποφύγετε αυτήν την αναμονή! Τουλάχιστον, αξίζει να το προσπαθήσετε, ακόμα και αν δεν πετύχει.

Πριν λοιπόν παραδώσετε τις αποσκευές σας, ζητήστε να κολλήσουν σε αυτές το αυτοκόλλητο του «εύθραυστου»! Σύμφωνα με το new.com.au αυτό μπορεί να περιορίσει στο ελάχιστο το χρόνο αναμονής σας.

Και αυτό γιατί οι αποσκευές με ετικέτα «εύθραυστο» συνήθως μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν πρώτες.

Και αν θέλετε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την πιθανότητα να φύγετε πρώτοι από το αεροδρόμιο, ο Thomas Lo Sciuto, εργαζόμενος σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, σας συμβουλεύει να κάνετε τσεκ – ιν τελευταίοι.

«Οι αποσκευές φορτώνονται πάντα με τη σειρά που έχουν παραδοθεί. Αν κάνετε έτσι από τους τελευταίους τσεκ – ιν, θα βρίσκονται στο τελευταίο καρότσι», αποκαλύπτει.

Αλλιώς θα πρέπει να μάθετε να περιμένετε!

Σχετικές ειδήσεις