FUN TIME

Η συνταγή της ημέρας: Ροξάκια

Η συνταγή της ημέρας: Ροξάκια

#tsoulotip: Σε περίπτωση που το σοκολατένιο ζυμάρι βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε λίγο γάλα για να το μαλακώσουμε.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

  • 500γρ. αλεύρι, μαλακό
  • 7γρ. μαγιά, ξερή
  • 2 αυγά
  • 5γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια, εκχύλισμα
  • 180γρ. γάλα χλιαρό
  • 180γρ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
  • 1/2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.gr