Η συνταγή για την τέλεια μακαρονάδα Cacio e Pepe

Η συνταγή για την τέλεια μακαρονάδα Cacio e Pepe

Newsbomb

#tsoulotip: Σε περίπτωση που η σάλτσα μας είναι σφιχτή ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό να την αραιώσουμε. Καλό θα ήταν τα μακαρόνια να κρατάνε λίγο δηλαδή να είναι λίγο al dente.

ΥΛΙΚΑ:

500γρ. spaghetti

5κ.σ. βούτυρο

1 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

300γρ. παρμεζάνα

150γρ. πεκορίνο τριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved