FUN TIME

Παρουσίαση των Sotheby’s Diamonds στο Ecali Club στην Αθήνα

Παρουσίαση των Sotheby’s Diamonds στο Ecali Club στην Αθήνα

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, οι Sotheby’s Diamonds εξέθεσαν επιλεγμένα κοσμήματα από την συλλογή τους

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Alessandro Borruso, γεωλόγος και ειδικός διαμαντιών από τους Sotheby’s Diamonds, παρέδωσε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο αναφορικά με τα διαμάντια, στους 200 καλεσμένους, με τίτλο: «Ένα ταξίδι από τα σκοτεινότερα έγκατα της Μητέρας Γης στο φως και στην ζωή ενός γυαλισμένου διαμαντιού».

Μετά την διάλεξη ακολούθησε δεξίωση κατά την διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα κοσμήματα που είχαν ταξιδέψει από το Λονδίνο ειδικά για την περίσταση. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα «Μυστικό Δείπνο» όπου ο Πρίγκιπας Νικόλαος, ως τιμώμενος προσκεκλημένος, παρουσίασε 10 επιλεγμένες φωτογραφίες του από την τελευταία του έκθεση, με τίτλο «Phos - A Journey of Light».

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την κα Έλια Πορταλάκη, Εκπρόσωπο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα, τον κ. Κωνσταντίνο Φράγκο, Senior Director των Sotheby's στο Λονδίνο και το Ecali Club, σε συνεργασία με την Avant Tales. Με την χορηγία της SPANOS ΑΕ, αντιπροσωπεία της Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα, οι καλεσμένοι είχαν επίσης το προνόμιο να ανακαλύψουν την εντυπωσιακή Jaguar F-Type, E-Pace, καθώς επίσης και το βραβευμένο Range Rover Velar, τα οποία ήταν εκτεθειμένα στο Club.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απήλαυσαν την Veuve Clicquot Brut, Brut Rosé, Rich καθώς και τους μοναδικούς και ζωηρούς τόνους των Veuve Clicquot Vintage 2008 και Vintage Rosé 2008.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό στο Photo Gallery του Newsbomb.gr