FUN TIME

Εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας διαβολικού φαντάσματος που τραβάει συνέχεια το… καζανάκι!

Εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας διαβολικού φαντάσματος που τραβάει συνέχεια το… καζανάκι!
Δεν έχει καταλάβει γιατί έχει κόλλημα με το καζανάκι!

Η ηλικιωμένη Emily Sparks, όπως εξομολογείται, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, καθώς το φάντασμα της Joyce στοιχειώνει το σπίτι της…

Η 83χρονη, σύμφωνα με τη dailystar, αναφέρει ότι το πνεύμα έχει κάνει τη ζωή της πολύ δύσκολη, καθώς καθημερινά συμβαίνουν περίεργα πράγματα στο σπίτι της.

Η Joyce, το διαβολικό πνεύμα, σύμφωνα με την ηλικιωμένη, πέθανε πριν πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι και τώρα επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση, τραβώντας συνέχεια… το καζανάκι της τουαλέτας!

Άλλες φορές της κλέβει τα προσωπικά της αντικείμενα και άλλες φορές της τραβά τα μαλλιά την ώρα που κοιμάται. Η ηλικιωμένη μάλιστα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να νοικιάσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να βρει για λίγο την ηρεμία της.

Δυστυχώς για την ίδια, δεν την βρήκε ούτε εκεί, γιατί το φάντασμα την ακολούθησε. Ωστόσο, δεν την ενόχλησε τόσο γιατί δεν μπορούσε να βρει πως… δουλεύει το καζανάκι!

Η ίδια τονίζει ότι δεν φοβάται το πνεύμα, ωστόσο θα ήθελε να είναι λίγο πιο ήρεμη καθώς βρίσκεται και σε κρίσιμη ηλικία.

Για να προστατευτεί από την Joyce φορά στον ύπνο της καπέλο (για να μην της τραβά τα μαλλιά), ενώ στο παρελθόν είχε καλέσει και Ιερέα, ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει από το σπίτι το πνεύμα!

Σχετικές ειδήσεις