FUN TIME

Γιόρταζαν τα γενέθλιά της: Η έκπληξη που ετοίμασαν παραλίγο να τη στείλει στον… άλλο κόσμο! (pics)

Γιόρταζαν τα γενέθλιά της: Η έκπληξη που ετοίμασαν παραλίγο να τη στείλει στον… άλλο κόσμο! (pics)
Λίγο έλειψε να είχαμε κηδεία...

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν την τύχη να φτάσουν μέχρι τα 100, συνήθως γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με μία όμορφη τούρτα και λίγο χυμό. Για την Doll Jenkins όμως, κάτι τέτοιο είναι βαρετό και ξεπερασμένο!

Βλέπετε η γλυκύτατη γιαγιά έκλεισε τα 100 γιορτάζοντάς τα με δύο ημίγυμνους θηριώδεις άντρες!

Το προσωπικό του γηροκομείου στο Κόλτσεστερ στην Αγγλία όπου μένει η Doll θέλησε να της κάνει μία ιδιαίτερη έκπληξη για να την θυμάται μέχρι τις τελευταίες της μέρες. Οι δύο γυμνασμένοι ήρθαν στο πάρτι για να προσφέρουν στους καλεσμένους (ημίγυμνοι πάντα) σάντουιτς και τσάι.

Η γιαγιά βλέποντας την έκπληξη σάστισε για λίγα λεπτά, ωστόσο μετά από λίγη ώρα λύθηκε και άρχισε να χτυπά τα… γυμνά οπίσθια των γυμνασμένων ανδρών για να εξυπηρετούν πιο γρήγορα τους καλεσμένους της.

Η Leigha Jones, εργαζόμενη στο γηροκομείο ανέφερε ότι η εορτάζουσα ήταν ενθουσιασμένη και έλαμπε με την έκπληξη της, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, «Μπορεί αρχικά να είδε τους ημίγυμνους άνδρες και να τους συμβούλευσε να βάλουν ρούχα, ωστόσο αργότερα φλέρταρε μαζί τους και τους χτυπούσε στα γυμνά οπίσθια πολλές φορές».

Η Doll που έχει πολλά δισέγγονα και τρισέγγονα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στο γηροκομείο, δεν σταματά να γελάει και να διασκεδάζει την κάθε μέρα της σαν να ήταν η τελευταία.

Το πάρτι στέφθηκε με επιτυχία, οι καλεσμένοι διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν το τσάι τους όσο ποτέ, όσο για την Doll όταν έφυγαν οι ημίγυμνοι… παρακαλούσε να γυρίσουν πίσω καθώς δεν είχε τελειώσει μαζί τους.

Σχετικές ειδήσεις