Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Κάνε αυτή την άσκηση προτού κοιμηθείς για πιο αδύνατα πόδια

Newsbomb

Θα σου πάρει μόνο τρία λεπτά

Η indoor γυμναστική τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Η πανδημία έχει επηρεάσει πολλά κομμάτια της ρουτίνας μας, και ένα από αυτά είναι και η γυμναστική. Επομένως με κλειστά γυμναστήρια όλοι μεταφέραμε τον χώρο αυτό στο σαλόνι μας. Το YouTube έγινε ο καλύτερός μας φίλος και τα βίντεο γυμναστικής που κάθε τόσο ακολουθούσαμε μας βοήθησαν να χάσουμε εκείνα τα περιττά κιλά που είχαμε πάρει στην πρώτη καραντίνα.

Το lockdown επέστρεψε, η καραντίνα το ίδιο, τα κιλά γιατί να μην επιστρέψουν κι αυτά; Δεν είναι ότι το θέλουμε ή το κάνουμε επίτηδες, αλλά όταν 24/24ωρο βρίσκεσαι στο σπίτι δουλεύεις και δεν κάνεις κάτι άλλο, ε όλο και κάτι θα τσιμπολογήσεις και αυτό είναι λογικό και άκρως αποδεκτό.

Και αφού ήδη έχουμε ξεκινήσει ξανά τη γυμναστική γιατί έρχονται Χριστούγεννα -και μελομακάρονα- και με τίποτα δεν θέλουμε να φτάσουμε σε εκείνες τις ημέρες έχοντας ήδη πάρει κιλά, λέμε να βάλουμε στο πρόγραμμα και την παρακάτω άσκηση. Ένα τρίλεπτο workout πριν από τον ύπνο που θα βοηθήσει να αποκτήσεις πιο αδύνατα πόδια.

Αρκετά ενδιαφέρον ακούγεται και λέμε να το δοκιμάσουμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιαννιτσοχώρι: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος οδηγός νταλίκας