Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Η Θεσσαλονικιά που συμμετέχει σε αγώνες dragster (video)

Newsbomb

Μια βόλτα μέχρι τη Θεσσαλονίκη έκανε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και συνάντησε την Έλενα Παντοπούλου, επαγγελματία οδηγό, που συμμετέχει σε αγώνες dragster.

Η Θεσσαλονίκη για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί, αφού οι αγώνες dragster στην Ελλάδα ξεκίνησαν εκεί τη δεκαετία του ’80, ενώ σήμερα συμμετέχουν σε αυτούς και γυναίκες.

«Το ελληνικό dragster τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση. Είναι ένα άθλημα γεμάτο πάθος, δύναμη και ένταση. Εγώ ξεκίνησαν σαν θεατής. Αγαπούσα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Πήγαινα σε αγώνες, παρακολουθούσα και το κλίμα ήταν αυτό που με κέρδισε. Από το 2013 ξεκίνησα με τους αγώνες. Και από το 2015 ξεκίνησα να συμμετέχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να συμμετέχω και σε αγώνες του εξωτερικού», ανέφερε η κ. Παντοπούλου.

«Το dragster είναι αγώνες επιτάχυνσης σε ευθεία 402 μέτρων. Πρώτος αντίπαλος σου είναι το χρονόμετρο, ο εαυτός σου και μετά ο αντίπαλός σου, ο συναθλητής σου. Στα 400 μέτρα “πιάνω” τα 260 χλμ./ώρα, από απόλυτη στάση», εξήγησε η ίδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια