Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

UFO (;) εξαφάνισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου!

Newsbomb

Εντάξει, συμφωνούμε μαζί σου. Πρόκειται ίσως για το χειρότερο αποδεικτικό στοιχείο που έχουν να επιδείξουν οι απανταχού συνωμοσιολόγοι σχετικά με την απαγωγή ανθρώπων από εξωγήινους!

Όπως και να έχει πάντως, είναι ένα στοιχείο και οφείλουμε να σας το παρουσιάσουμε, καθώς το video με το αυτοκίνητο που εξαφανίζεται στα καλά… οδηγούμενα από δρόμο της Βόρειας Ντακότα κάνει το γύρο του διαδικτύου, πυροδοτώντας εκ νέου τις συζητήσεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και τις ανησυχίες για το τι στο καλό θέλουν τελικά από τη ζωή μας αυτοί οι περίεργοι πράσινοι τύποι!

Ο ειδικός εμπειρογνώμονας ωστόσο Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου για την αναζήτηση UFO (ναι, υπάρχει και τέτοιο), μπορεί να ήταν επιφυλακτικός, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα (και σιγά μην το ΄κανε).

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο να καταγράψεις πραγματική απαγωγή από εξωγήινους», τόνισε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Στην συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ή αν οι επιβάτες του αγνοούνται. Ίσως υπάρχει και κάποια άλλη εξήγηση. Πριν σκεφτούμε τους εξωγήινους, ίσως να ερευνήσουμε αν πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία της κάμερας ή κάποια άλλη λάμψη»…