Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Ο ψηλότερος του κόσμου συνάντησε τον κοντύτερο! (Video)

Newsbomb

Μία κυριολεκτικά... άνιση (στο ύψος) συνάντηση μπροστά από το Big Ben

Ο ένας βλέπει τον κόσμο από τα 2,51 μέτρα και ο άλλος από τα 54,6 εκατοστά. Πρόκειται για τον Τούρκο, Σουλτάν Κιοσέν και τον Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι από το Νεπάλ ή αλλιώς τον ψηλότερο και τον κοντύτερο άνθρωπο του κόσμου!

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο, με αυτή την άνιση (στο ύψος πάντα) συνάντηση να κανονίζουν οι υπεύθυνοι του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες, με αφορμή τα 10 χρόνια από την καθιέρωση της «Ημέρας των Ρεκόρ».

Αμφότεροι, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με το... ύψος τους στο βιβλίο των ρεκόρ και σήμερα Πέμπτη (13/11), βρέθηκαν στον κήπο που βρίσκεται κοντά στο Παλάτι του Ουέστμινστερ, πίνοντας το τσαγάκι τους!

Ο 75χρονος Ντάνγκι, δήλωσε ενθουσιασμένος που είδε από κοντά τον πανύψηλο άντρα: «Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω από κοντά τον ψηλότερο άνδρα του κόσμου. Ήμουν περίεργος να συναντήσω το ακριβώς αντίθετό μου».

Από την άλλη ο 32χρονος Σουλτάν, τόνισε πως αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του τεράστιου ύψους του: «Αναρωτιόμουν σε ποιο ύψος θα έφθανα και σε ποιο ύψος θα μπορούσε να φθάσει η γάμπα μου. Αντιμετωπίζω προβλήματα με τα γόνατά μου και όταν μένω πολλή ώρα όρθιος, κουράζομαι».