Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Επιστημονικά αποδεδειγμένο: Οι φώκιες βιάζουν πιγκουίνους!

Newsbomb

Ωστόσο μπορεί και να τους αρέσει...

Την ασυνήθιστη σεξουαλική συμπεριφορά που εμφανίζουν οι φώκιες της Νοτίου Αφρικής κατέγραψαν επιστήμονες, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από τα αποτελέσματα.

Αν και αρχικά οι ίδιοι πίστευαν πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ασυνήθιστη σεξουαλική συμπεριφορά της φώκιας, όταν ξεκίνησαν να μελετούν τη σεξουαλική ζωή των εν λόγω πλασμάτων στο νησί Μαριόν που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική, κατάλαβαν και οι ίδιοι πως ο πιγκουίνος αποτελεί για τις φώκιες κάτι σαν... σκλάβος του σεξ!

Στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Polar Biology, η ομάδα των επιστημόνων κατέγραψε τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες φώκιες «στρίμωξαν» πιγκουίνους.

Οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα με απόλυτη σιγουριά, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται τίποτα, «ακόμα και να υπάρχει κάποιο είδος ανάμιξης του κυνηγετικού ενστίκτου, με τη σεξουαλική επιθυμία της φώκιας»!

Στη μελέτη οι επιστήμονες αναφέρουν πως συχνά οι πιγκουίνοι δε συναινούν στην πράξη, με αποτέλεσμα οι φώκιες να τους βιάζουν!

Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η φώκια εκείνη τη στιγμή να μην αναγνωρίζει πως από κάτω της βρίσκεται πιγκουίνος, αλλά και το... θύμα να μην περνάει τελικά και τόσο άσχημα όσο νομίζουμε...