Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Πάντα... μηχανή του σεξ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ζευγαρώματος! (video)

Newsbomb

Να αποκαταστήσει τη σεξουαλική φήμη των πάντα που έριξε στα… Τάρταρα ο λιχούδης Tuan Tuan, ο οποίος προτίμησε ένα ζουμερό μήλο από τη ζουμερή σύντροφό του (!) έσπευσε ο Lu Lu.

Και πώς όχι, όταν - αν και δεν το λέει και το όνομά του - έσπασε όλα τα ρεκόρ ζευγαρώματος, κερδίζοντας (επάξια) το παρατσούκλι «μηχανή του σεξ»! Και αυτό γιατί ο ερωτιάρης Lu κράτησε… ζεστή τη σύντροφό του για 18 ολόκληρα λεπτά! Και αν δεν σας προκαλεί εντύπωση (αν και είμαστε σίγουροι ότι θα έπρεπε) οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ ήταν κάτι λιγότερο από 5 λεπτά. Και αν πάλι δεν πειστήκατε, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε ότι ο μέσος χρόνος αναπαραγωγής των πάντα ανέρχεται στα μόλις 30 δευτερόλεπτα!

Οι ειδικοί μάλιστα του ερευνητικού κέντρου «Sichuan Giant Panda Research Centre» στη νοτιο-δυτική Κίνα θεώρησαν καλή ιδέα να προβάλλουν το σεξομαραθώνιο του Lu Lu και της Zhen Zhen σε... γιγαντοοθόνες, μήπως και… ενθαρρύνουν (sic) άλλα πάντα να τεκνοποιήσουν, καθώς από τη φύση τους δεν το κατέχουν και πολύ το άθλημα.

«Έχουμε επιστρατεύσει πορνό για πάντα και στο παρελθόν με ικανοποιητικά αποτελέσματα», ανέφερε εκπρόσωπος του Κέντρου, συμπληρώνοντας: «Καταλαβαίνουμε πότε τα πάντα είναι έτοιμα να ζευγαρώσουν καθώς αλλάζουν τη διατροφή και τη συμπεριφορά τους, τα θηλυκά κάνουν παράξενους θορύβους, ενώ τα αρσενικά βγάζουν ισχυρές οσμές ώστε να τα προσελκύσουν».

Η ιδέα του πορνό για πάντα συνελήφθη, πάντως, στο ζωολογικό κήπο της Ταϋλάνδης «Chiang Mai Zoo» όπου είδαν το πρώτο φως του ήλιου 31 νεογέννητα σε μια περίοδο 10 μηνών που διήρκησε το πείραμα. Παραμένει άγνωστο γιατί δεν καθιερώθηκε…