Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Τα καγκουρό παίζουν πια κιθάρα σαν ροκ σταρ και συνθλίβουν τενεκέδες! (videos+photos)

Newsbomb

Το δικό του κομμάτι από την πίτα της… ροκ διαδικτυακής δημοσιότητας, κλέβοντας παράλληλα τη δόξα από τον... ντουλάπα Roger, διεκδικεί ένα καγκουρό που έχει όλα τα φόντα να ανέβει στη σκηνή με την… κιθάρα του!

Και μάλιστα μεγάλο, αφού φαίνεται, όχι μόνο να «γρατζουνά» – έστω και στον αέρα – με πρωτοφανή μαεστρία και επιδεξιότητα το κατά… φαντασίαν έγχορδο όργανό του, αλλά κάνει το ίδιο και πίσω από την πλάτη του, όπως ένας πραγματικά κορυφαίος κιθαρίστας του είδους.

Οι πιο δύσπιστοι πάντως θεωρούν πως το αξιολάτρευτο καγκουρό από το νησί Heirrisson, στο Περθ της Αυστραλίας, απλά… ξύνεται. Μια θεωρία που μπορεί να είναι πιο ορθολογική, αλλά σίγουρα καταστρέφει όλη τη… μαγεία!

Roger kangaroo

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το ροκ σταρ καγκουρό συναγωνίζεται σε δημοτικότητα τον Ρότζερ τον… μασίστα, ο οποίος βλέποντας το… χώμα από τα 2,07 μέτρα συνθλίβει τενεκέδες, έτσι για την πλάκα του! Ζει στο καταφύγιο «Alice Springs» της αυστραλιανής Βόρειας Επικράτειας και δεν σηκώνει πολλά πολλά (μην σας ξεγελά το λούτρινο της φωτογραφίας στο gallery...).

roger2