Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Χάρολντ: Η κούκλα που στοίχειωσε και θα σας τρομάξει όσο τίποτα άλλο (video)

Newsbomb

Όταν ο Άντονι Κινάτα πήγε στην υπαίθρια αγορά για να χαζέψει δεν είχε υπόψη του τι θα ακολουθούσε. Απλώς έψαχνε για κάποια ευκαιρία. Περνώντας μπροστά από τον πάγκο ενός γέροντα πρόσεξε μια παλιά κούκλα.

Αφού παζάρεψε για λίγη ώρα τελικά την αγόρασε και ετοιμάστηκε να φύγει. Ο γέροντας όμως τον σταμάτησε και επέμενε να του πει την ιστορία της κούκλας. Όπως του είπε η κούκλα ήταν του γιου του, ο οποίος πέθανε μερικά χρόνια αφού του την έκαναν δώρο.
Λίγο μετά το θάνατό του γιού του, όπως είπε ο γέροντας άρχισαν να ακούγονται γέλια και φωνές από το δωμάτιο του παιδιού. Το δωμάτιο όμως ήταν άδειο. Μόνο η κούκλα ήταν εκεί. Ο γέροντας είπε στον Αντονι ότι πήγε την κούκλα στην εκκλησία και ο παπάς τον παρότρυνε να την κάψει. 'Οταν όμως το δοκίμασε η κούκλα δεν έπαιρνε φωτιά οπότε κι εκείνος εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Ο 'Αντονι θεώρησε ότι ο γέρος είχε μεγάλη φαντασία και απέδωσε όλες αυτές τις ιστορίες στον πόνο που του είχε προκαλέσει ο χαμός του παιδιού του. Γύρισε σπίτι του με την κούκλα. Δύο μέρες μετά πέθανε η γάτα του και ο ίδιος άρχισε να έχει συνεχείς πονοκεφάλους. Λίγο μετά άρχισε και αυτός να ακούει φωνές και γέλια από το δωμάτιο που ήταν ο Χάρολντ.
Ο Άντονι δεν πέταξε την κούκλα, απλώς την έβαλε σε μια βαλίτσα και κατόπιν είπε την ιστορία του σε όποιον ήθελε να την ακούσει. Ο Χάρολντ στοιχειώνει τον ύπνο και το ξύπνιο πολλών ανθρώπων.