Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Τι στοιχειώνει το Cecil Hotel στην Καλιφόρνια; (video)

Newsbomb

Φοβάστε τα μυστήρια; Αν ναι τότε το Cecil Hotel στην Καλιφόρνια είναι το τελευταίο μέρος που θα θέλατε να μείνετε. Το ξενοδοχείο που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το American Horror Story έχει γίνει διάσημο από μια πραγματικά φρικτή ιστορία.

Πριν από μερικά χρόνια ένα κορίτσι που έκανε τουρισμό στην περιοχή η Ελίζα Λαμ, 21 ετών τότε, εξαφανίστηκε. Κανείς δεν ήξερε τι απέγινε μέχρι που το 2013 οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν ότι το νερό είχε μια περίεργη γεύση.
Η δεξαμενή στην ταράτσα του κτιρίου ανοίχθηκε και μέσα βρέθηκε το σε αποσύνθεση πτώμα, της Λαμ. Η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και ένα video από την κάμερα ασφαλείας περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Στο video βλέπουμε τη Λαμ να μπαινοβγαίνει στο ασανσέρ και να κρυφοκοιτάζει σαν κάποιος να την παρακολουθεί. Οι φήμες για το συγκεκριμένο ασανσέρ έλεγαν πως ήταν στοιχειωμένο.

Το Cecil το οποίο άνοιξε το 1924 ήταν αρχικά η ελπίδα της περιοχής για ανάπτυξη. Όμως, η οικονομική κρίση έκανε το όνειρο εφιάλτη. Το ξενοδοχείο έπεσε σε μαρασμό και σιγά σιγά μετατράπηκε σε hostel. Για τουλάχιστον 8 χρόνια οι ένοικοί του ήταν οι παρίες της κοινότητας. Ο ρυθμός αυτοκτονιών εντός του κτιρίου ήταν τόσο μεγάλος που οι ντόπιοι άρχισαν να αποκαλούν το ξενοδοχείο The Suicide (Αυτοκτονία).

Στο ξενοδοχείο έχουν διαμείνει μεταξύ άλλων serial killers όπως ο Jack Unterweger.