Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Απίστευτο βίντεο: Παλαιστής βγάζει νοκ-άουτ τον αντίπαλο με το… μόριό του!

Newsbomb

Αρχηγός, όχι μόνο των γεννητικών του οργάνων, αλλά και του ρινγκ, απέδειξε ότι είναι το κρυφό «όπλο» που έκρυβε ανάμεσα στα πόδια του ένας παλαιστής στην Ιαπωνία.

Και ως τέτοιο μάλιστα το χρησιμοποίησε ο Joey Ryan, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον αντίπαλό του, ο οποίος αρπάζοντάς τον από τα… ιδιαίτερα, νόμιζε ότι τον είχε πια του χεριού του.

Δεν είχε ωστόσο υπολογίσει στη δύναμη και στην προφανώς άριστη εκπαίδευση του… ανδρισμού του στις πολεμικές τέχνες, με αποτέλεσμα ο Danshoku Dino να πληρώσει για τη βρόμικη λαβή με την οποία προσπάθησε να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Ryan έτσι, με ηθοποιία που συναγωνίζεται το… σκηνικό και ένα τρομερό σπάσιμο της μέσης, διατάζει το μόριό του να τον υπακούσει πιστά, αναποδογυρίζοντας τον άτυχο ξανθό Ιάπωνα, αντίπαλό του.

Και μπορεί οι επιφανειακοί κριτές των πάντων να κάνουν λόγο για ένα κακοστημένο νούμερο στο πλαίσιο των αγώνων DDT Pro Wrestling στην Οσάκα, ωστόσο οι δύο παλαιστές (και το μόριο του ενός φυσικά) αξίζουν τα εύσημα μόνο και μόνο για τη φαντασία τους.