Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Ο γρίφος που έχει «τρελάνει» το Διαδίκτυο: Ποια από τις τρεις γυναίκες είναι η μητέρα;

Newsbomb

Πανικό, φρενίτιδα, αλλά κυρίως… σύγχυση έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου μία φωτογραφία που ανέβασε Αμερικανίδα έφηβη από την Indianapolis.

Η Kaylan Mahomes ανήρτησε απλά μια car selfie με τη δίδυμη αδερφή της και τη μητέρα της, στο Twitter γράφοντας: «Η μαμά μου, η αδερφή μου και εγώ».

grifos3

Τότε δεν μπορούσε να φανταστεί το μικρό…. χαμό που θα ακολουθούσε, αλλά και τον… μπελά στον οποίο θα έβαζε τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να λύσουν το μυστήριο για το ποια από τις τρεις είναι η μητέρα, δημιούργησαν μέχρι και ξεχωριστό hashtag γι' αυτήν!

Με το μυστήριο μάλιστα να κρατεί… καλά, η έφηβη επανήλθε έπειτα από λίγες ημέρες με ένα βίντεο, ανεβάζοντας παράλληλα νέες φωτογραφίες με τη μητέρα και την αδερφή της.

Μόνο που στο βίντεο μαρτύρησε η ίδια την απάντηση, καθώς το συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Όταν η μαμά σου νομίζει ότι τραβάει φωτογραφία»…

grifos4

Στη συνέχεια η Kaylan προέτρεψε τους χρήστες του Twitter και του Instagram να κοιτάξουν τη γυναίκα στα αριστερά…

Ακόμα και μετά από αυτό ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αν η γυναίκα με το τζιν πουκάμισο είναι τελικά η μητέρα, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για προσπάθεια παραπλάνησης από την έφηβη!