Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Βίντεο ντοκουμέντο της NASA: Οι εξωγήινοι μάς παρακολουθούν;

Newsbomb

Νέο υλικό για… μελέτη και επιχειρήματα έχουν στα χέρια τους οι απανταχού υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής.

Κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν μάλιστα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, καταρρίπτοντας δεκαετίες ερευνών, βάσει των οποίων (τουλάχιστον επισήμως) δεν έχει βρεθεί σημάδι ευφυούς ζωής έξω από τη Γη.

Όπως υποστηρίζουν λοιπόν, στο βίντεο της NASA που είδε το φως της δημοσιότητας, απαθανατίζεται - ούτε λίγο, ούτε πολύ - ένα UFO να αιωρείται κοντά στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Όσο για το τι στο καλό κάνει εκεί έξω; Μα φυσικά παρακολουθεί τον ISS!

Άλλοι βέβαια υπογραμμίζουν πως ως κατάσκοπος το ΑΤΙΑ θα έπρεπε να ήταν πιο διακριτικό…

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας της NASA, William Borucki, έχει τονίσει ότι μπορεί να έχουν εντοπιστεί εκατομμύρια πλανήτες στο γαλαξία μας, ωστόσο καμία ένδειξη εξωγήινης ζωής που θα υπήρχαν προοπτικές… συνεννόησης μαζί της.

Από την άλλη ωστόσο, ο εμπειρογνώμονας των UFO, Scott Waring, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι το βίντεο αυτό αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι και μάλιστα παρακολουθούν με τα σκάφη τους τον ISS.

«Είναι 100% απόδειξη πως οι εξωγήινοι παρακολουθούν το διάστημα. Το πρώτο ΑΤΙΑ είναι μικρότερο, κάτι που μου δείχνει ότι είναι πιο μακριά από το δεύτερο», ανέφερε δημοσίως…

«Μοιάζει με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο που περνά, ωστόσο ένα μέρος του μένει πίσω λες και έπεσε σε κάποιον τοίχο, χρησιμοποιώντας προφανώς κάποιο είδος λογισμικού», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου, συμπληρώνοντας: «Προσέξτε και τα χρωματιστά τετραγωνάκια γύρω από το Σταθμό. Μοιάζουν με αυτά στις φωτογραφίες από την αποστολή Apollo λες και κάτι έχει καλυφθεί»…