Ροή Ειδήσεων
FUN TIME

Απόκοσμο βίντεο: Αυτοκίνητο περνά μέσα από γυναίκα που εμφανίζεται ξαφνικά στη μέση του δρόμου!

Αναστάτωση, ανατριχίλα, αλλά και συζητήσεις με νέα… επιχειρήματα γύρω από τα φαντάσματα και τη ζωή σε άλλες διαστάσεις, πυροδότησε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζεται ένα αυτοκίνητο να περνά μέσα από μία νεαρή γυναίκα η οποία εμφανίζεται από το πουθενά!

koritsaki fantasma2

Οι απόκοσμες αυτές εικόνες που τραβήχτηκαν από κάμερα ασφαλείας, πιστεύεται ότι τραβήχτηκαν στην Paseo de la Reforma, στην Πόλη του Μεξικό, ενώ όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι χρήστες του διαδικτύου πήραν φωτιά δίνοντας τις δικές τους εκτιμήσεις.

«Εξήγηση 1: Ένα πνεύμα, οντότητα ή φάντασμα εμφανίστηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και κανείς δεν το παρατήρησε. Απόλυτα φυσιολογικό αφού έρχεται από άλλη διάσταση», έγραψε ένας, προσθέτοντας το προφανές (;): «Εξήγηση 2: Το βίντεο είναι ψεύτικο ή πραγματικό που έχει υποστεί μοντάζ».

Λίγες ημέρες πάντως αργότερα, η εταιρεία ζυθοποιίας Cerveza Victoria México ανέλαβε την… ευθύνη για το απόκοσμο βίντεο, αποκαλύπτοντας πως είναι μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας «Hotel Leyendas Victoria» στο πλαίσιο της «Ημέρας των Νεκρών» που γιορτάζεται την 1η Νοεμβρίου…

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER