Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Το πιο… άδειο σακουλάκι με πατατάκια της ιστορίας! Δεν φαντάζεστε τι είχε μέσα! (video)

Newsbomb

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε απογοητευτεί, ακόμα και εκνευριστεί, όταν ανοίγοντας τη σακούλα για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πατατάκια, συνειδητοποιείτε ότι πάλι αγοράσατε αέρα… κοπανιστό;

Ε λοιπόν αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στον εφιάλτη που έζησε μια γυναίκα από την Ταϊβάν, η οποία διεκδικεί με τις καλύτερες αξιώσεις τον τίτλο του πιο άτυχου αγοραστή σακούλας με πατατάκια. (Αν βέβαια υπάρχει τέτοιος τίτλος γιατί είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι μόλις τώρα μας ήρθε).

Και πώς όχι όταν διέψευσε με τον πιο εμφατικό τρόπο το διάσημο σλόγκαν της εταιρείας ότι «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο… ένα»!

Η Ταϊβανέζα άργησε λίγο, αλλά κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με ένα από τα πατατάκια που είχε αγοράσει, καθώς η σακούλα παραήταν ελαφριά. Υποψιασμένη έτσι, ζήτησε από την αδελφή της να τραβήξει βίντεο ενώ άνοιγε τα πατατάκια. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, το πατατάκι!

Το βίντεο, όπως ήταν φυσικό, έγινε viral, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν την εταιρεία για… σαδισμό, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τις δικές τους άδειες σακούλες με πατατάκια.

Εκπρόσωπος μάλιστα της εταιρείας αναγκάστηκε να πάρει θέση για το περιστατικό, δηλώνοντας ότι οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα στη μονάδα παραγωγής του προϊόντος.

«Τα άδεια σακουλάκια εντοπίζονται συνήθως από το προσωπικό των σούπερ μάρκετ και αφαιρούνται από τα ράφια, ωστόσο αυτό έτυχε να είναι μέρος πολυσυσκευασίας και διέφυγε της προσοχής τους», ανέφερε, ενημερώνοντας ότι η δυσαρεστημένη πελάτισσα αποζημιώθηκε με έξι γεμάτα (;) σακουλάκια! Ψίχουλα, αν θέλετε τη γνώμη μας για την ψυχική οδύνη που υπέστη…