Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Είναι αυτό το πιο απίστευτο αυτογκόλ που είδατε ποτέ; (Vids)

Newsbomb

Υπάρχει κάτι παράξενο που μας ελκύει στην οπτική αναπαραγωγή των αθλητικών αποτυχιών, γεγονός που ίσως εξηγεί γιατί αισθανόμαστε τόσο υπερήφανοι ή πανηγυρίζουμε εξάλλως όταν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, η επίτευξη το στόχου, το γκολ, το παγκόσμιο ρεκόρ, η νίκη.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια το τελικό αποτέλεσμα που καταγράφεται στην ιστορία κρίνεται από νίκες, ισοπαλίες, ήττες, αλλά και «επικά» γκολ που θα μείνουν αξέχαστα. Όμως αυτό που πραγματικά κεντρίζει το ενδιαφέρον των περισσότερων, ακόμη και αν δεν παρακολουθούν το συγκεκριμένο σπορ, είναι το παράξενο αυτό κεφάλαιο του ποδοσφαίρου που ονομάζεται «αυτογκόλ» και σε αυτό πλέον ανήκει η εξαιρετικά σπάνια και ξεκαρδιστική περίπτωση της τουρκικής ομάδας Β' κατηγορίας “Gaziantep Belediyespor”, όπως αποτυπώνεται στο παραπάνω βίντεο και καταγράφεται πλέον για πάντα στην ιστορία.

Η στιγμή της χαράς που σε δευτερόλεπτα αλλάζει σε απόγνωση, όταν ο τερματοφύλακας της τουρκικής ομάδας καταφέρνει να αποκρούσει ένα πέναλτι κι ένας ενθουσιασμένος από το κατόρθωμα συμπαίκτης του, τρέχει με φόρα να τον αγκαλιάσει, χτυπώντας όμως παράλληλα τη μπάλα που κυλάει προς την εστία, που ο πρώτος μόλις κατάφερε επιτυχώς να υπερασπίσει.

Η απελπισμένη βουτιά του τερματοφύλακα με στόχο να διώξει την μπάλα για δεύτερη φορά αποδεικνύεται μάταιη και οι αντίπαλοι παίκτες, που δεν πιστεύουν στα μάτια τους αυτό που συνέβη, ξεκινούν τους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, κρίνοντας από το περιβραχιόνιο, ο ενθουσιώδης «ένοχος» παίχτης φαίνεται να είναι ο αρχηγός της ομάδας και σίγουρα δε θα θέλατε να βρίσκεστε στη θέση του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

Κι αν ένα αυτογκόλ... δε σας είναι αρκετό, παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο συλλεκτικές στιγμές από τα πιο αστεία αυτογκόλ των τελευταίων ετών.