Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Βίντεο: «Δαιμονισμένος» με σφαίρα στο κεφάλι περπατά σαν ζόμπι και τρομοκρατεί νοσοκομείο!

Newsbomb

Ούτε το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό μιας κλινικής στη Βραζιλία δεν κατέφερε να μείνει ατάραχο και να διατηρήσει την ψυχραιμία του στη θέα ενός αιματοβαμμένου άνδρα που θύμιζε κάτι από κομπάρσο στο «The Walking Dead»!

Ο Βραζιλιάνος έφθασε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα, καθώς φέρεται να είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ωστόσο η συμπεριφορά του ήταν αυτή που ανατρίχιασε όχι μόνο τους γιατρούς, αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Και πώς όχι αφού δεν διέφερε σε τίποτα από αυτήν των διψασμένων για αίμα ζόμπι!

Κάτι που ώθησε το προσωπικό του ιατρικού κέντρου (αλλά και πολλούς χρήστες του διαδικτύου) να πιστέψουν πως είχε κυριευτεί από δαίμονα!

daimonismenos

Στο βίντεο μάλιστα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζεται ο αγνώστων στοιχείων άνδρας να κινείται σαν ζόμπι με μαύρα μάτια, αλλά και να μιλά με δυνατή, βραχνή φωνή, την ίδια ώρα που αίμα στάζει από το κεφάλι του.

Οι παρευρισκόμενοι, δε, είναι πολύ τρομοκρατημένοι, όχι για να τον βοηθήσουν, αλλά για να τον πλησιάσουν απλά! Και ποιος να τους κατηγορήσει αφού ο πιο θαρραλέος από αυτούς προσπάθησε αλλά οπισθοχώρησε άρον άρον δεχόμενος επίθεση;

Η τύχη του «δαιμονισμένου» (που φέρεται να είχε και σπασμένο σαγόνι χωρίς αυτό να επιβεβαιωθεί), όπως και η κατάληξη του περιστατικού παραμένει άγνωστη, με πολλούς πάντως να ισχυρίζονται ότι για την (τουλάχιστον) παράξενη συμπεριφορά του, ευθύνεται το τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι...